AnaSayfa / Genel / Kahve falında elma ağacından düşmek

Kahve falında elma ağacından düşmek

Kahve falında elma ağacından düşmek yeni ve daha büyük hedeflere göz dikileceğine, kişinin hayırlı fırsatlarla ve kısmetlerle karşılaşacağına, bu sayede rızkının çok daha çeşitli hale geleceğine, maddi gücünün artmasıyla beraber kudret sahibi olacağına, kurulu bir düzenin sağlanacağına, falı kapatan kişinin, neşesinin, ağız tadının, keyfinin ve sağlığının yerine geleceğine, düşmanların sevineceği olayların yaşanacağına, hastalanacağına, borçlanacağına ve zor zamanlar geçireceğine, hayırlı ve güzel olayların yaşanacağına ve huzurlu günler geçirileceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zamanda sona ereceğine, daha önce hiç tatmadığı mutluluklar tadacağına işarettir.

Kahve falında elma ağacından düşmek gördüyseniz:

  • Ani kararlarınız veya hızlı hareketleriniz diğerleri üzerinde güvensizlik yaratabilir, kararlarınızı sorgulamalarına neden olabilir.

Kahve falında elma ağacından düşmek hayırlı ve sevinç dolu günler yaşayarak alacağına, para ve zaman ayıracağına delalettir.

Kahve falında ağaç dalında elma görmek oturduğu evi değiştirip, daha büyük ve konforlu bir eve taşınacağına, kurulan ortaklıkların yeni kapılar açacağına alamet eder.

Kahve falında elma ağacı sulamak meslek hayatında başarı ve zafer elde edeceğine bu sayede hayallerindeki yaşama kavuşma fırsatı elde ederek her geçen gün çok daha güzel olaylarla karşılaşacağına, ruhunun ve bedeninin iyileşeceğine, yaşamının belli bir düzene oturacağına işarettir.

Kahve falında ağaçta elma toplamak hem maddi açıdan hem de çevre açısından çok büyük bir güç elde edeceğine, her türlü yakarışının karşılık bulacağına işarettir.

Kahve falında bahçede elma ağacı görmek aile hayatında çok güzel gelişmelerin yaşanacağına, sorunlu zamanlar geçireceğine ve sosyal hayatında endişe ve korku içinde olacağına delalet eder.

Kahve falında elma ağacı görmek düşman olduklarına duyduğu kini bitireceğine, hayatından nefret duygusunu atacağına, aile hayatı içinde kendisini çok sevindirip deyim yerindeyse ayaklarını yerden kesecek bir haber alacağına işarettir.

Kahve falında ağaçtan elma koparıp yemek büyük kazançlar elde edileceğine, iş konusunda çok büyük arzuları olan fal sahibinin, kendi işine kavuşacağına, deniz aşırı işler yapılacağına tabir olunur.

Kahve falında ağaçtan elma düşürmek bütünlük ve dayanışma içinde kalacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir