AnaSayfa / Genel / Kahve falında elma ağacı görmek

Kahve falında elma ağacı görmek

Kahve falında elma ağacı görmek sermayesinin harcandığına değeceğine, kendisine fazlaca kar getireceğine ve hedeflerinin karşılık bulacağına, değişen şartlara hızlı bir şekilde ayak uydurulacağına, çok uzun bir zamandan beri yapılan işte hiç beklenmedik şekilde maddi krize girileceğine ve bazı tartışmalar yaşanacağına, kardeşlerin ortak bir işe girileceğine, yeni ve daha büyük hedeflere göz dikileceğine, bir sebeple aile hayatında çok büyük bir üzüntü yaşanacağına, bunlar sayesinde hayata karşı güçlü olacağına, girilen bir yolda başarıların sürekli artacağına, halk tarafından çok sevilen ve akıl danışılan biri olunacağına, zarar verebilecek kişilerin uygun bir dille hayattan uzaklaştırılacağına ve aile hayatına huzur getirileceğine yorulur.

Kahve falında elma ağacı gördüyseniz:

  • Hemen vazgeçmemelisiniz.

Kahve falında ağaçtan elma alıp yemek verdiği sözleri yerine getirmek için uğraşacağına, duygularını açığa vuracağına, sabredip içine attıklarını yüksek sesle söylemeye karar vereceğine inanılır.

Kahve falında ağaçta elma yemek çok büyük ve sıkıntılı olaylar ile karşılaşılacağına, itibar kazanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ağaçtan elma toplamak sevdiği kişiler ile arasında sorunlar yaşanacağına, başarısızlıklarla ve engellerle karşılaşmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ağacında elma görmek yaşadığı zorlukların son bulacağına, huzurlu bir kişiliğe sahip olacağına ve başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında ağaçtan yeşil elma toplamak ancak tüm bu gelişmeler yaşanırken fal sahibinin çok mutlu olacağı, iş hayatında başına gelen kötü olaylardan kendisini kurtarabileceği bir durumla karşı karşıya kalacağına, aile bireyleri arasında ortaya çıkan sorunları yakın bir zaman içinde çok büyük sıkıntılara girmeden ve elindeki imkânları kullanarak çözeceğine delalet eder.

Kahve falında ağaçta kırmızı elma görmek hastalıklarının biteceğine, borçlarının da kapanacağına, kazancında bereketin artacağına tabir olunur.

Kahve falında elma ve erik ağacı görmek idealist kimse olacağına, hayallerinin peşinden koşmaktan yorulmayacağına ve bu yolda karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerinde de kendisini yıldırmasına izin vermeyeceğine, onu isyan noktasına getireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında elma ve elma ağacı görmek yaşayacağı zorluklardan ötürü pek huzurlu olmayacağına, karşısına aradığı özelliklerde birinin çıkacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir