AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağacında elma görmek

Kahve falında ağacında elma görmek

Kahve falında ağacında elma görmek bir gönül ilişkisine başlanacağına, monoton devam eden hayatına da renk, lezzet, heyecan, güzellik, hayır, nitelik ve farklılık geleceğine, iyi bir yer edinerek adından sıklıkla söz ettireceğine, dünya malı için hiçbir zaman itibarını zedeleyecek işlere girmeyeceğine, sorunlarının ve problemlerinin de son bulacağına, güzelliklere rast gelineceğine, aile hayatında eşler arasında yaşanacak bir tartışmanın ardından ayrılık kararı verileceğine, iş hayatında ve sosyal hayatta zarar vermesi muhtemel olan kişilerin hayattan çıkarılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ağacında elma gördüyseniz:

  • İşiniz veya özel yaşamınızla ilgili bazı konular ya da tartışmalar daha karmaşık hal alabilir veya direkt cümleler söz konusu olabilir.

Kahve falında ağaçtan elma koparıp yemek kendi zevkine uygun bir ev döşeyip işlerini bu mekânda ortaya konacağına, büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, hayırlı yollar keşfedeceğine ve kişinin kendisine bolluğu nasip edecek girişimlerde bulunacağına tabir olunur.

Kahve falında ağaçtan elma alıp yemek hayata yapacağı başlangıcı en sağlam hale getirmek için aile desteğini de alacağına, maddi ve manevi olarak sevineceğine ve rahata ereceğine işarettir.

Kahve falında elma ve elma ağacı görmek maddi ve manevi olarak yıkılacağına, fal sahibinin dayanağı olmayan şeylere itibar etmeye başlayacağına işarettir.

Kahve falında elma ağacı görmek hastalanacağına ya da talihsiz olaylar yaşayacağına fakat gerçekleri ailesi üzülmesin diye başta ailesi olmak üzere sonrada akrabalarından ve komşularından gizleyeceğine, iş hayatı içinde çok üst noktalardaki mevkilere çıkılacağına rivayet eder.

Kahve falında ağaçtan yeşil elma toplamak kolaylıklarla ve ayrıcalıklarla sürüp gideceğine, ona yakınlaşmaya çalışacağına, içini açmaya karar vereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ağaçta sarı elma görmek kardeşlerinden biri ile arasının açılacağına, iş hayatında yaşanan rekabetlerden büyük başarılar ile çıkılacağına alamet eder.

Kahve falında ağaçta yeşil elma görmek çok büyük mutluluklar yaşayacağına, maddi olarak çok iyi kazanç sağlayacağı bir işe gireceğine, iş sahibi olacağına ve geleceği için yaptığı planları gerçekleştirmek için hayırlı ve güzel fırsatlar elde edeceğine delalettir.

Kahve falında evin içinde elma ağacı görmek borçlarının artacağına, kendisine zarar verecek işlere girmeyeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir