AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağaçta elma yemek

Kahve falında ağaçta elma yemek

Kahve falında ağaçta elma yemek yaşanan hastalıkların sona ereceğine, dost ya da akrabalardan alınan desteklerin heba olacağına, elindeki birikimleri değerlendirip yeni bir ev satın alacağına, ailesine daha iyi yaşam koşulları sağlayabilmek adına işlerini büyütmek için mücadele vereceğine, aradığı çareleri bulacağına, şifa bulacağına, güzelleşeceğine, alım gücünü yitireceğine, pek çok fırsatı kaçıracağına, hem de ruhsal olarak yenilenmek için bulunduğu yerden uzaklaşacağına, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde ederek işlerini daha büyüteceğine inanılır.

Kahve falında ağaçta elma yemek gördüyseniz:

  • Etrafı dikkatli dinlemeli, sadece ihtiyacınız olan bilgileri aklınızda tutmalı ya da paylaşmalısınız.

Kahve falında ağaçta elma yemek girdiği bütün işlerde kendisini ispatlayacağına, eşi ile deyim yerindeyse bir yastıkta kocayacağına alamet eder.

Kahve falında ağaçtan elma koparıp yemek kendisini zor zamanlar içinde bulsa bile maddi olarak çok rahata ereceğine, kırdığı kalp nedeniyle ah alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ağaçtan elma yemek çok rahat bir hayata adım atacağına, çok hayırlı ve başarılı gelişmeler yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ağaçtan kırmızı elma koparıp yemek zaman içinde çok hayırlı ve sevinçli bir döneme girileceğine, maddi olarak çok büyük kazançlar elde edeceğine, kısa süre içinde mal mülk sahibi olunacağına, kısa süre içinde tatsız bir durumla karşı karşıya kalınacağına, güzel başlayan ve kazanç getiren bir çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine yorulur.

Kahve falında ağaçtan elma toplayıp yemek eşlerin birbirlerinden çok soğuyacaklarına ve bu durumu ortadan kaldırmak için araya giren bazı kişilerin işlerin daha da içinden çıkılmaz bir hal almasına sebep olacağına, içine kapanacağına, insan içine çıkmak istemeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ağaçtan elma alıp yemek yakın bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına, aile hayatında da çok huzurlu ve mutlu olunacağına, rızkın günden güne genişleyeceğine inanılır.

Kahve falında elma ağacının çiçek açtığını görmek maddi anlamda büyük kayıplar verileceğine, sorunların yeni sorunlar doğuracağına, sıkıntısı olanın ferahlığa çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında elma ve elma ağacı görmek insanlarla sıcak ilişkiler içerisinde olacağına, daha sonra bu durumdan dolayı kendisini suçlayacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir