AnaSayfa / Genel / Kahve falında ellerinin kesildiğini görmek

Kahve falında ellerinin kesildiğini görmek

Kahve falında ellerinin kesildiğini görmek sürekli bazı aksiliklerle karşılaşılacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir döneme girileceğine, gurbette iseniz vatanınıza döneceğinize, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına ve aile hayatında gün geçtikçe daha sıkıntılı günler geçirileceğine, çok mutlu olacağı ve hayatını büyük oranda değiştirecek bir çalışmaya gireceğine, kendi alanında çok aranılan ve beğenilen bir kişi olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını sona erdireceğine, uzun yıllardan beri hayal ettiği şeylere göstereceği sabır ve azim sayesinde kısa bir zamanda ulaşacağına, kazancının da garanti ve sabit olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ellerinin kesildiğini gördüyseniz:

  • Duygularınızı veya niyetlerinizi paylaşmak isteyebilirsiniz.

Kahve falında el bileğinin kesildiğini görmek bazı ortaklıklar kuracağına, büyük başarılar kazandığı ortaklıklardan birinde hiç istemediği halde bir kırılma yaşayacağına ve sıkıntılı bir döneme gireceğine, ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında sol elin parmaklarının kesildiğini görmek iş hayatında yaşanan yorgunluktan ötürü bir tatile çıkılacağına, büyük rahatlık yaşanacağına ve sevinçli günlerin gelip iş hayatını ve aile hayatını tamamen değiştireceğine, bir sebeple işsiz kalınacağına yorulur.

Kahve falında sol elinin kesildiğini görmek parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, çok büyük çaba sarfedeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında başkasının elinin kesildiğini görmek kalıcı işler yaparak, hem toplum hayatına katkılarda bulunacağına, karşısına çok büyük fırsatların çıkacağına ve bundan sonra yüzünün hep güleceğine işarettir.

Kahve falında birinin ellerinin kesildiğini görmek kısa sürede çok yol katedilecek bir döneme girileceğine, yaşanan bir tatsızlığın tatlıya bağlanacağına, zor olduğu söylenen bir çalışmanın keyifli bir hal alacağına, yüklü miktarda kazanç getireceğine işaret eder.

Kahve falında ellerinin kesildiğini görmek yakın bir zaman içinde kendisini kötü hissettiği olaylardan kurtulacağına, gelecek olan paranın ise işleri yürütmek için kullanılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sol eli kesilmek her şeyi onunla el ele ve gönül gönüle vererek gerçekleştireceğine, kaybettiği herşeye geri kavuşacağına delalettir.

Kahve falında arkadaşının elinin kesildiğini görmek sayesinde çok büyük bir kazanç sağlanacağına, çok hayırlı ve iyi insanlar ile karşılaşarak en kısa zamanda evlilik yoluna girileceğine ve falı kapatan kişinin, temizliğine ve beslenmesine dikkat etmesi sayesinde çok sağlıklı ve uzun ömürlü bir kişi olacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir