AnaSayfa / Genel / Kahve falında ellerinin kanadığını görmek

Kahve falında ellerinin kanadığını görmek

Kahve falında ellerinin kanadığını görmek kötü günlerini aşmayı başaracağına, eğitimle ilgili olarak çok büyük bir karar verileceğine, sözleri tutulacağına, hem işyerine hem haneye bolluk ve bereket geleceğine, anlayışlı, hoşgörülü ve düşünceli bir kişi olunacağına, girilecek bir iş sayesinde çok büyük bir çevreye sahip olunacağına ve bu çevre içindeki bazı insanlardan iş hayatında büyük destek görüleceğine, farklı sektörlere ve alanlara yöneleceğine, eline geçen fırsatların yarar sağlamayacağına, fal sahibinin hayatına yeniliklerin geleceğine ve aradığı mutlu hayatın sahibi olmayı başaracağına, rakipleriyle girdiği tartışmalardan büyük üzüntüyle çıkacağına, karşılaştığı bazı ayak oyunları yüzünden yakın bir zaman içinde işsiz kalacağına, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine alamet eder.

Kahve falında ellerinin kanadığını gördüyseniz:

  • Kariyerinizi, işinizi veya sosyal toplumdaki yerinizi ilgilendiren konularda bir ilerleme kaydetmek üzeresiniz.

Kahve falında elini kanadığını görmek hayatındaki aksiliklerin ve engellerin ortadan kalkacağına, şansın kapanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birinin elinin kanadığını görmek şansının yaver gideceğine, kısmetlerinin her daim açık olacağına, büyük elem yaşatacak bir haberle karşılaşılacağına inanılır.

Kahve falında başkasının elinin kanadığını görmek sahip olduğu mal varlığını kaybederken, bir yandan da hastalıklarla uğraşmak zorunda kalacağına, anne ya da baba ile ters düşüleceğine rivayet eder.

Kahve falında elin kanadığını görmek ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine ve musibetlerin kovulacağına, maddi zorluklara rağmen yine de hak yolundan ayrılmadan, şükrederek yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ellerinin kanadığını görmek zamanının boşa gideceğine, günahsız olduğu halde günahkâr ilan edileceğine tabir olunur.

Kahve falında elinin kesilip kanadığını görmek sevdiği kişilerden bazı konularda ihanet göreceğine, eline geçen fırsatların boşa çıkacağına, kötü niyetli kişilerle pazarlığa oturulacağına işarettir.

Kahve falında kanat takıp uçmak bir yere taşınmaya, aile içindeki huzurun kaçacağına inanılır.

Kahve falında pişmiş tavuk kanadı yemek sevdiği kişiler ile mutlu olacağı ve rahata ereceği bir döneme gireceğine, sağlığına ve huzuruna kavuşacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir