AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin elinin kanadığını görmek

Kahve falında birinin elinin kanadığını görmek

Kahve falında birinin elinin kanadığını görmek sosyal hayat içerisinde yaşanan üzücü bir durumun kısa sürede sevinçli bir duruma döndürüleceğine, sorunların üstesinden geleceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, oturup evliliği devamı için bazı kararlar alınacağına, büyük aşamalar kaydedeceğine, çok büyük zararlara uğrayacağına, bir sebeple çok kötü günler geçireceğine, pürüzleri ortadan kaldırarak daha sakin bir yaşama kavuşacağına, manevi tatmini İslamiyet’te bulacağına, sıkıntıların ve dertlerin başgöstereceğine tabir olunur.

Kahve falında birinin elinin kanadığını gördüyseniz:

  • Kaldırılması zor yükler ya da karşılıksız bırakmakta zorlanabileceğiniz tepkiler söz konusu olabilir.

Kahve falında birinin elinin kanadığını görmek kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine, doğru, akıllı, bilgili ve deneyimli kimselerle karşılaşarak işbirliği yapacağına delalettir.

Kahve falında elini kanadığını görmek ferahlayacağına, hafifleyeceğine, bir sebeple kısa süreli de olsa bir ayrılık yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında elinin kesilip kanadığını görmek çok büyük işler gerçekleştireceğine, özellikle genç kimselere karşın koruyucu bir rol üstleneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ellerinin kanadığını görmek yakın bir zamanda çok başarılı olacağı bir proje gerçekleştireceğine, insanlardan göreceği bazı kötülüklerden ötürü çok zor günler geçireceğine, bu yüzden insanlarla arasına büyük bir mesafe koyacağına, parasal durumun düzeltileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında elin kanadığını görmek kolaylıklara ve ayrıcalıklara sahip olacağına, projelerin ve çalışmaların çok ses getireceğine alamet eder.

Kahve falında başkasının elinin kanadığını görmek kuyusunu kazmaya çalışan insanlardan uzak durması ve bu sıkıntıların ardından çok zengin olacağı bir döneme gireceğine, tüm sıkıntılarının, sorunlarının ve korkularının da bitmesini sağlayacağına işarettir.

Kahve falında kanatlı beyaz at görmek böylece imkânsız denilen kavramı da kafasında yıkmış olacağına, eğlenceli günler yaşayacağına inanılır.

Kahve falında birinin yüzünün kanadığını görmek eline geçecek olan fırsatların günden güne çoğalacağına, uzun zamandan beri bozuk olan sağlığının yerine geleceğine, girilecek işte kazanılacak paranın iyi ir şekilde değerlendirilmesi sayesinde zorlukların kolaylıkla aşılacağına, eşler arasındaki kıskançlığın ve güvensizliğin biteceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir