AnaSayfa / Genel / Kahve falında kalbini elinde tutmak

Kahve falında kalbini elinde tutmak

Kahve falında kalbini elinde tutmak zor durumda kalan bir arkadaşa yardım eli uzatılacağına, bazı şeylerin ortaya çıkacağına, yaptığı işlerden, aldığı kararlardan ve attığı adımlardan yana yüzünün güleceğine, çalışılan işte yaşanan bir karışıklık yüzünden uğranılan haksızlığın özür dilenerek düzeltileceğine ve sevinçli ve güzel haberler alınacağına, hayatının kolaylaşacağına, güzelleşeceğine, vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, atılan adımlar sayesinde kazancın çok daha artacağına, bir sebeple ortaklığın bozulacağına alamet eder.

Kahve falında kalbini elinde tutmak gördüyseniz:

  • Tutamayacağınız sözler vermemelisiniz.

Kahve falında kalbi elinde tutmak başarıya giden yollarına engeller çıkacağına, aile hayatı için hayırlı adımlar atılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kalbini elinde tutmak sıkıntıların ve sorunların üstesinden gelineceğine, zararların telafi edileceğine, kardeşler arasındaki tartışmaların biteceğine ve eşleri birbirine düşürmeye çalışan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, sıkıntılarını bir köşeye atacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kalbini eline almak şifa bulmanın huzuru ile deyim yerindeyse derin bir oh çekeceğine, ailesi ile arasının düzeltileceğine ve yakın bir zaman içinde hayalleri süsleyen bir eve sahip olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kendi kalbini elinde görmek iş yeri sahibi olacağına, patron koltuğuna geçeceğine, şanssızlıkla boğuşacağı bir iş hayatına sahip olacağına ve eşler ya da sevgililer arasına kırgınlık ve uzun bir ayrılık süreci gireceğine inanılır.

Kahve falında kalbi ele almak çok büyük atılımlar yapılacağına, rütbesinin yükseleceğine delalet eder.

Kahve falında elini kalbine koymak etrafındaki insanlardan herhangi bir şekilde yardım görmeyeceğine, ancak gireceği yolun da çetin olacağına alamet eder.

Kahve falında kalbin elinde görmek buna rağmen işlerinin bir türlü düzeleceğine, yaşamındaki kolaylığın her daim kalıcı olacağına delalet eder.

Kahve falında kalbinin elinde olduğunu görmek kudret ve hikmet sahibi olacağına, onlara daha iyi bir gelecek sunmak için çok daha fazla çalışıp, asla yüksünmeyeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir