AnaSayfa / Genel / Kahve falında ellerini ters görmek

Kahve falında ellerini ters görmek

Kahve falında ellerini ters görmek kendisini bu arzusunun gerçekleşeceğine çok inandıracağına, hem aile hayatında hem iş hayatında hayırlı olayların yaşanacağına, tam her şeyin bittiğini düşünüp, umutsuzluğa kapıldığı bir anda müjdeli haberler alarak moralinin eskisinden daha iyi olacağına, yaşadığı sorunlar yüzünden psikolojisinin bozulacağına, iş hayatında kazanç elde etmeye başlayacağına, falı kapatan kişinin planlarının ters tepeceğine ve kişinin kaderini yaşamak zorunda kalacağına, sevdiği kişi ile herhangi bir sorun ya da tartışma yaşamayacağına, daha büyük saygınlık kazanılacağına delalet eder.

Kahve falında ellerini ters gördüyseniz:

  • Bazı fikirleriniz ekstra gelirler elde etmenizi sağlayabilir.

Kahve falında elleri ters görmek masumluğunu ispat edeceğine, alnına sürülen lekeden Allah’ın izni ve yardımı ile kurtulacağına, çok para kazanılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ellerini ters görmek hasretlerin ve çekilen maddi sıkıntının biteceğine, ferahlığa çıkılacağına, inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında ters el görmek birçok konuda tecrübe sahibi bir kişi ile yapılacak bir işte çok iyi bir karar verileceğine, kardeşler arasında büyük tartışmaların ve bu tartışmalar sonunda kırgınlıklar yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında ters ceket giymek elindeki tüm parayı ve malı harcayacağına, var olan saygınlığını da yitirip çok sıkıntılar çekeceğine, ona değer katan kimselerle bir araya geleceğine rivayet eder.

Kahve falında tişört ters giymek maddi ve manevi olarak hayırlı adımlar atacağına, zorlu bir işe girdiği ortağı ile beraber büyük rahat ereceğine, uzun zamandan beri içinde saklayıp kimseye söyleyemediği bir şeyi söyleyip kurtulacağına inanılır.

Kahve falında ters gömülmek bazı kişiler tarafından karşısına çıkarılan engelleri herhangi bir zarar görmeden kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, başında dönen şanssızlık bulutunun dağılacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, ağız tadının yerinde kalacağına, hayatının afiyette geçeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında elbisesini ters giydiğini görmek kazandıklarının ve elde ettiklerinin makbul olmayacağına, kendisine de zaten fayda getirmeyeceğine, her kim görürse görsün dualarının karşılık bulacağına alamet eder.

Kahve falında ters doğum görmek bir sebeple yataklara düşeceğine, ekonomik olarak zayıflayacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir