AnaSayfa / Genel / Kahve falında ters el görmek

Kahve falında ters el görmek

Kahve falında ters el görmek fal sahibinin ismini gelecek nesillerin de bileceği şekilde şöhretli bir duruma taşıyacak işler yapacağına, ününün ve başarılarının ülke dışına çıkarak kişiye çok büyük bir övgü getireceğine, kıtlığın kaybolup yerine bolluğun geleceğine, maddi olanaklarının artacağına, zor bir işe girileceğine ancak bir türlü beklenen kazancın ele geçmeyeceğine ve üzüntü duyulacağına, yaptığı işte sivrileceğine, işlerinin bu sayede açılacağına, ekmeğini daha rahat şekilde kazanacağına ve sevdiği kişilere iyi bir hayat temin edeceğine, doğruluktan ve hak yolundan da sapmayacağına alamet eder.

Kahve falında ters el gördüyseniz:

  • Sizi yavaşlatan, eski verimi alamadığınız bazı iş, iş birliği, anlaşma, pazarlık ya da düzenleme veya planları gözden geçirmenize neden olabilecek gelişmeler yaşanabilir.

Kahve falında ellerini ters görmek elinde bulunan üç kuruşun bu kişi tarafından çalınacağına, sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, hayatını sürdürmekte zorlanacağına delalettir.

Kahve falında ters el görmek çalışmalarında büyük başarılar kazanacağına, oturduğu semtte bir dedikoduya maruz kalacağına ve epey zor zamanlar geçireceğine işarettir.

Kahve falında elleri ters görmek canının sağ olacağına, malının ve parasının kendisi için fazlaca yerinde olacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine, umutlarının söneceğine işarettir.

Kahve falında ayağı ters görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok daha rahat bir hayata kavuşup daha güzel ve sağlıklı bir eve çıkacağına, sağlığıyla ilgili olarak pek sorun yaşamayacağına alamet eder.

Kahve falında eteği ters giydiğini görmek sıkıntılarını üzerinden atacağına, çok büyük işlere girerek büyük kazançlar elde edeceğine, pek istenmeyen şeyler yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında ters ayaklı görmek onlar hakkında nasıl da yanıldığını anlayacağına, manevi açıdan tatmin olmanın ötesinde, maddi olanaklarının da tahmininden çok daha fazla artacağına delalet eder.

Kahve falında ters dönmüş akrep görmek maddi olarak güç kazanacağına, maddi koşullarının çoğalması sayesinde maneviyatının da çoğalacağına alamet eder.

Kahve falında merdivenden ters inmek yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına, hayatının sonuna kadar lüks ve rahatlık içinde yaşayabileceği kadar birikim yapacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir