AnaSayfa / Genel / Kahve falında tişört ters giymek

Kahve falında tişört ters giymek

Kahve falında tişört ters giymek yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kısmetlerin günden güne artacağına, aldığı dualar sayesinde işlerinin açılacağına, rakiplerinin üzüleceğine, yardım isteyen kişilere maddi ve manevi olarak her türlü yardımın yapılacağına, maddi olarak zor bir döneme girileceğine, kıskanç ve dedikoducu insanlara uyacağına ve güzel huylarını da terk edeceğine, güzel ve refah bir geleceğe kavuşacağına ve problemsiz geçim süreceğine, çok rahat edilen ve kazanç sağlanan bir dönemin biteceğine, iş hayatında çok büyük ilerleme kaydedileceğine alamet eder.

Kahve falında tişört ters giymek gördüyseniz:

  • Maddi, manevi, ilişkilerinizi ya da işinizi ilgilendiren v.b konu her ne ise, farklılık gerektiriyor olabilir.

Kahve falında tişört ters giymek hayal edilen şeylerden gittikçe uzaklaşılacağına, uğraşacağı bir meşgalesinin kalmayacağına delalet eder.

Kahve falında tişörtü ters giymek her işte kendisi kadar ailesinin de onayını alma ihtiyacı içinde olan fal sahibinin izlediği yolun doğru olduğuna ve kar dolu işler sonrasında büyük taşınmazlar alacağına, atılan her adımda çok daha güzel işler gerçekleştirileceğine yorulur.

Kahve falında yeni tişört giymek kendisinde bu gücü, kudreti ve cesareti bulacağına, çok daha zengin bir rızık sahibi olacağına, ona verimli olacak girişimlerde bulunacağına, maddi olarak büyüyeceğine alamet eder.

Kahve falında başkasının tişörtünü giymek eline geçen paranın ve malın kendisine çok hayır ve başarı getireceğine, aşk ve para işle ilgili olarak istenen bütün dileklerin gerçek olacağına delalettir.

Kahve falında yeşil tişört giymek zararlı bir alışkanlıkla boğuşulacak bir döneme girileceğine, sıkıntı ve sorun yaratan bütün kişileri hayatından çıkaracağına inanılır.

Kahve falında mor tişört giymek büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, en sıkıntılı ve korkutucu anda bile Allah’ın yardım edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz tişört giydiğini görmek müfettiş, müdür ya da yönetici gibi mevkilerde görev alacağına, hayırlı haberler alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tişört giymek ödeme güçlü çekeceğine, ihtiyaçlarını karşılayamaz hale geleceğine bu sıkıntılarının da aile hayatına olumsuz yönde yansıyarak hane içindeki ağız tadının, keyfinin ve neşesinin kaçmasına neden olacağına, aile içinde de bereketin artacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir