AnaSayfa / Genel / Kahve falında sıvı sabun içmek

Kahve falında sıvı sabun içmek

Kahve falında sıvı sabun içmek işiyle nam salacağına, yoğun duygular yaşayacağına, heyecanlanacağı olaylarla karşılaşacağına, hareketli ve hoş günler geçireceğine, büyük bir maddi kazanca kavuşulacağına, sıkıntı yaratan bir durumla karşı karşıya kalınacağına, çok büyük bir mutluluğa erileceğine ve iş hayatında uzun zamandan beri yaşanan sıkıntıların ardından işlerin açılacağına, yeni bir eve taşınılacağına, borçların en düzgün şekilde ödeneceğine, sıkıntılardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, çok güzel işlere girerek kariyerinde yeni yeni sayfalar açacağına, aile hayatında yaşanan tatsızlıkların sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında sıvı sabun içmek gördüyseniz:

  • Siz evli ya da süregelen bir beraberliği olan bir kimseyseniz, yapmak istediğiniz bazı şeylerle ilişkileriniz arasında karar vermek zorunda bırakılabilirsiniz.

Kahve falında sıvı sabun içmek bazı iş konularında önemli devlet büyüklerine danışılacağına, hayatındaki kişilerden ihanet göreceğine delalettir.

Kahve falında sıvı sabun görmek uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına, haram yollardan mal sahibi olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ellerini sıvı sabunla yıkamak yapılan çalışmaların kıskanan kişiler tarafından baltalanmaya çalışılacağına, konu komşudan, akrabadan, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına yorulur.

Kahve falında sıvı sabun almak hiçbir eksiğinin olmadığı gibi kendisinin her şeyin en çoğuna sahip olacağına, güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine delalet eder.

Kahve falında sıvı sabun el yıkamak elinde bulunan imkânlar sayesinde kendisini çok seven bir kişi için yakın zaman içinde büyük bir sürpriz yapacağına ve bu kişiyi çok mutlu edeceğine, onlar gibi davranıp, mal ve para sahibi olacağına inanılır.

Kahve falında beyaz sıvı sabun görmek geride bırakacağına, yaşadığı yerin güzelleşeceğine, elinin bollaşacağına tabir olunur.

Kahve falında yeşil sıvı sabun görmek feraha ereceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılara uğrayacağına ve kendisini seven ve takdir eden insanlar tarafından yerileceğine rivayet eder.

Kahve falında sıvı sabunla el yıkamak işlerinin kısa süre içinde hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, içinde bulunduğu üzüntülü durumun yakın zamanda düzeleceğine, eline geçen kazancın gün geçtikçe daha da artacağına, saygın bir hayat yaşayacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir