AnaSayfa / Genel / Kahve falında sıvı sabun görmek

Kahve falında sıvı sabun görmek

Kahve falında sıvı sabun görmek yolunu gözlediği kişilere kavuşacağına, küs olduğu kişilerle yeniden bir araya geleceğine, yorgunluktan ve uzun zamandan beri aynı işi yapmaktan ötürü çok sıkıntılı olacağı, bu yüzden dinlenmesi ve kendisini toparlaması gerektiğine aksi takdirde iş için yeterli konsantrasyona ve enerjiye tekrar kavuşamayacağına, güçlendikçe güçleneceğine, zarar edeceği bir işe girmek zorunda kalacağına, büyük başarılar kazanacağı çalışmalar ve projeler gerçekleştirileceğine, büyük bir sorunla karşılaşmazsa eğer herhangi zarara uğramayacağına, falı kapatan kişinin, neşesinin, ağız tadının, keyfinin ve sağlığının yerine geleceğine, zahmet verecek bir durumun ortasında kalınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sıvı sabun gördüyseniz:

  • Nelerden hoşlanıp, hoşlanmadığınızı fark etmeniz, size daha çok uyan bir yoldan gitmenizi sağlayabilir.

Kahve falında sıvı sabun görmek çok büyük sıkıntılar çekse bile isyan etmeyeceğine, deneyimsiz olduğu bir takım olaylara karşı da aşinalık edineceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil sıvı sabun görmek manevi ve ailevi sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine, kötü ve zor günler yaşanacağına, kazandıkları ile çok daha büyük çalışmalara girip yardım isteyen ve çok sıkıntılı durumlarda olan insanlara çok büyük destekte bulunacağına işaret eder.

Kahve falında sıvı sabun el yıkamak işsiz olarak geçen zamanların zararını çıkarmak için kendisini çok yoracağına, rahat edeceğine, güzel bir hayatı olacağına alamet eder.

Kahve falında sıvı sabun almak yaptığı işle ilgili olarak birçok kişi yetiştireceğine, ailenizden veya akrabalarınızdan gelecek mal ve mülke tabir olunur.

Kahve falında ellerini sıvı sabunla yıkamak iş değişikliğine gidileceğine, yıllardır yapılan bir mesleğin bırakılacağına, aile hayatının çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sıvı sabunla el yıkamak Allah’ın kendisinden yana olacağına, yaşantısının çok daha kolay ve konforlu hale geleceğine alamet eder.

Kahve falında sıvı sabun içmek ticaretten yana arka arkaya kaçırılmayacak fırsatlar elde edeceğine, hayatının geri kalan döneminde yalnız olacağına alamet eder.

Kahve falında beyaz sıvı sabun görmek büyük kazançlar elde ederek uzun yılardan beri hayal ettiği ve hep sahip olmak istediği şeyler için kullanacağına, yeni işler alacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir