AnaSayfa / Genel / Kahve falında sıvı sabun almak

Kahve falında sıvı sabun almak

Kahve falında sıvı sabun almak herkesin yardımına koşan fal sahibinin başı sıkıştığında çevresinde pek çok insan göreceği için mutluluk duyacağına, hayatının düzene gireceğine, ticaretinin açılacağına, darlığa düşeceğine, bereketinin artacağına, büyük üzüntü verecek bir haber alınacağına ancak daha sonra aile büyüklerinden birinin ya da anne babanın vereceği destek sayesinde her şeyin düzeleceğine, Allah’ın lütuflarını bulacağına, kötü biri ile karşılaşılacağı veya onunla bir işe girişileceğine, hedeflerine ulaşacağına, hayallerini gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sıvı sabun almak gördüyseniz:

  • Hiçbirşeyi hafife almamalı ya da yüzeysel yaklaşmamalısınız.

Kahve falında yeşil sıvı sabun görmek çok büyük bir zenginliğe kavuşup mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, bol muhabbette kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ellerini sıvı sabunla yıkamak sıkıntı yaşadığı zamanlarda hep bir çıkış yolu bulacağına, bu özellikleri yüzünden etrafındaki insanlar tarafından kıskanılacağına ve kötüleneceğine, ancak daha sonra yakınlarından birinin vereceği destekle toparlanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz sıvı sabun görmek kendisini günahkâr kılacak yollara sapmayacağına, elde bulunan fırsatların çok doğru ve kazanç getirecek şekilde kullanılacağına, aynı sorunlardan muzdarip olunan kişiler ile biraraya gelineceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sıvı sabun içmek kendini dünya malları edinmeye vereceğine, endişelerinin son bulacağına işarettir.

Kahve falında sıvı sabunla el yıkamak kazancının günbegün artacağına, zengin olmak için suç işlemekten de çekinmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında sıvı sabun el yıkamak daha fazla mal sahibi olacağına, sıkıntıların çözüme ulaşacağına işaret eder.

Kahve falında sıvı sabun görmek hareketlerinin ve çalışmalarının beğenilip kademe kazanacağının ve üst mevkilere gelip kendisine yardımı dokunan insanlara haklarını vereceğine, yenisinin başlayacağına yorulur.

Kahve falında sıvı sabun almak hanesindeki aşın, ekmeğin ve paranın da artacağına, ailesini veya sevdiği kimseleri de bu düşüncesiz davranışı nedeni ile çok zor bir durumda bırakacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir