AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil sıvı sabun görmek

Kahve falında yeşil sıvı sabun görmek

Kahve falında yeşil sıvı sabun görmek el attığı işlerde borç ödemek zorunda kalacağına, hatasını görmesine yardımcı olan ebeveynleri sayesinde gelecekteki hayatında rahat edeceğine, başarısız ve mutsuz olacağına, kökten çözüm bulamaması halinde huzurunun sürekli bozulacağına, yaşadığı kötü olaylar yüzünden ruhunda oluşan yaraları sarmak için çok büyük bir çaba sarfedeceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışıp üzüntülü ve sorunlu ruh halinden kurtulup yine gülmeye ve eğlenmeye başlayacağına, borçlarını azar azar da olsa ödeyeceğine, atılıma geçeceğine, evin kasasına giren gelirin artacağına işaret eder.

Kahve falında yeşil sıvı sabun gördüyseniz:

  • Bir arkadaş ya da meslektaşınızın öneri veya tekliflerinin farklı nedenleri olabilir, dikkatle ilerlemekte fayda var.

Kahve falında yeşil sıvı sabun görmek aile hayatında çok kötü ve tartışma dolu günler geçireceğine, yaşanan tüm sıkıntıların ve sorunların ortadan kalkacağına işaret eder.

Kahve falında sıvı sabun el yıkamak yapmak istediklerine, hayallerine ulaşmak adına ek bir işe girerek programlı bir şekilde devam edeceğine, mutluluk verici haberlerin alınacağına ve kişilerin yaşamına güzelliklerin geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sıvı sabun görmek iş ile ilgili çok hayırlı fırsatların gerektiği gibi değerlendirilemeyeceğine, yetenekleri sayesinde girdiği işlerde sevdiği kişileri çok mutlu edeceği olaylara gireceğine işaret eder.

Kahve falında sıvı sabun almak sevindirici olaylar yaşayacağına, sevdiği kişilerin yapacağı bazı hatalar yüzünden kalbinin kırılacağına, üzüleceğine işarettir.

Kahve falında beyaz sıvı sabun görmek çözüm bulmak için fikir danışacağına, kazancının neredeyse yarı yarıya düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sıvı sabun içmek hayatının rast gitmeye başlayacağına, çok üst mevkilere kadar yükseleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sıvı sabunla el yıkamak elinde bulunan imkânları kullanarak çok hayırlı projelere imza atacağına, çok güzel ve mutluluk verici bu adım ile sevgi dolu ve çok büyük bir huzura ereceği bir yuvaya sahip olacağına tabir olunur.

Kahve falında ellerini sıvı sabunla yıkamak zor ve sorunlu bir döneme gireceğine, uzun bir zaman boyunca uğursuzluklar ve şanssızlıklar ile boğuşacağına, elinde avucunda olanı yitireceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir