AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin gözyaşını silmek

Kahve falında birinin gözyaşını silmek

Kahve falında birinin gözyaşını silmek yakın bir akrabanın desteğinin alınacağına, çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine, içinin rahatlayacağına, hileli bir işle karşılaşılacağına, büyük manevi zararlar yaşanacağına, çok uzun bir zamandan beri yapılan işte hiç beklenmedik şekilde maddi krize girileceğine, kısmetli kapıların açılacağına, işinin ehli olacağına, rakiplerini yeneceğine, fırsatları kaybetmesine ve çok büyük zararlara girmesine rağmen yine kendi kontrolünü kaybetmeyip sakin olduğuna bundan sonra karşısına çıkacak başka fırsatları ve işleri bekleyeceğine, yakın bir zaman içinde ortaya çıkan bereketsizlik ile başa çıkmak zorunda kalacağına, kendisine büyük yararı dokunacak bazı önemli kişiler ile tanışacağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve epey kazançlı bir şekilde değerlendireceğine inanılır.

Kahve falında birinin gözyaşını silmek gördüyseniz:

  • Hassasiyetlerinizi paylaşan bir kişiye rastlayana kadar duygularınızı kendinize saklamanızda fayda var.

Kahve falında ağlayan birinin gözyaşını silmek daha ağırbaşlı ve olgun bir kimse olacağına, Allah yolunda yapılacak işlere daha fazla ağırlık vereceğine, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında gözyaşı silmek işlerden kazanç elde etmek için yeni yollar deneneceğine, yatırımlarından istediği kazancı elde edemeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında birinin gözyaşını silmek makbul olan yollardan ayrılmayacağına, kötü işlere girmeyeceğine, iş hayatının çok iyi durumlara geleceğine, ev sahibi olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında başkasının gözyaşını silmek güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine, dertlerin ve sıkıntılarının son bulacağına, acıların ve gözyaşının dineceğine alamet etmektedir.

Kahve falında gözyaşını silmek huzurun ve sükûnetin geleceğine, yardım istenen kişilerin yardım eli uzatmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiğinin gözyaşını silmek mutlu olacağına, daha fazla kazanç ve daha fazla rızık elde edeceğine, elindekilerin değerini bilerek hareket edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bir erkeğin gözyaşını silmek uzun bir süre boyunca eksik kalmış işlerin tamamlanacağına, aile hayatında yaşanan küslüklerin ve kırgınlıkların barışla sonuçlandırılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine, muradın yerine geleceğine, kaybedilenlerin yerine çok daha fazlasının ve iyisinin konacağına inanılır.

Kahve falında sevinç gözyaşı dökmek rahmet ve bereketin çabuk meydana gelmesine, hırslarını kötü yollarla tatmin etmeye çalışan bir kişinin tam anlamıyla başa bela olacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir