AnaSayfa / Genel / Kahve falında ellerini kınalı görmek

Kahve falında ellerini kınalı görmek

Kahve falında ellerini kınalı görmek kısa zaman içinde çok sevilen birisi olacağına, birçok iyi insanla tanışıp çok iyi işlere imza atacağına, eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına ve çok daha iyi zamanlar geçireceğine, karının tok, sırtının da pek olacağı noktalara çıkacağına, yapılan bir işten bol kazanç elde edileceğine, sevdiği kişilere yardım edeceğine, hiç beklemediği bir anda aile hayatında deyim yerindeyse bir deprem olacağına, ömrünün uzun olacağına ve fal sahibinin hayatının güzelliği sayesinde yaşadıklarından memnun olup, razı geleceğine, bazı sorunların başgöstereceğine, sevilen bir arkadaşla aranın açılacağına, uzun uğraşlar sonucunda rahat bir nefes alınacağına rivayet eder.

Kahve falında ellerini kınalı gördüyseniz:

  • Varsayımlarda bulunmak sorun yaratabilir.

Kahve falında birinin ellerini kınalı görmek daha sonra da bunu nasıl yaptığına inanamayacak duruma gelerek kendisini tenkit edeceğine, çok kişi ile iş yapmanın hem avantajlarını hem de dezavantajlarını yaşayacağına delalettir.

Kahve falında elinde kına yakılmış görmek olumsuz gelişmelerle karşılaşacağına, hayal kırıklığına düşeceğine, ardından sevdiği bir kişi ile dünyaevine gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında elleri kınalı görmek böylelikle sorunlarının tek tek hallolmaya başlayacağına, girdiği bütün işlerde başarıya ulaşacağına delalet eder.

Kahve falında elin kınalı olduğunu görmek herkesi kendisine hayran bırakacak işlere imza atacağına, başında dönüp duran kara bulutların dağılacağına rivayet eder.

Kahve falında elle kına yakmak kişinin bir müddet doğru karar vermek adına içinde bulunduğu ortamdan uzaklaşacağına, imkânların gün geçtikçe daha genişleyeceğine inanılır.

Kahve falında eline kına yakmak fikirlerinin herkes tarafından kabul edileceğine, yaşanılan semtte ya da iş hayatında bir dedikoduya malzeme olunacağına delalettir.

Kahve falında birinin eline kına yakmak bulunduğu bir ortamda istemediği bir tartışmaya gireceğine ve hayal ettiği şeylere çok emek verdiği halde bir türlü kavuşamayacağına, insanlar hakkında yaptığı kötü yorumlar yüzünden yalnız kalacağına alamet eder.

Kahve falında eli kınalı olmak iyiliğe kavuşacağına, yaşama isteğinin artacağına, keyfinin ve ağız tadının da yerine geleceğine, elindeki işi birçok kişiye sevdireceğine, yakın bir zaman içinde kendi işine sahip olacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir