AnaSayfa / Genel / Kahve falında elleri kınalı görmek

Kahve falında elleri kınalı görmek

Kahve falında elleri kınalı görmek elindeki parayı doğru yatırımlarla büyüteceğine, fakirlikten kurtularak çok daha rahat bir hayata başlayacağına, iyileşeceğine, toparlanacağına, gireceği işlerde başarının uzak olmayacağına, onlar nedeni ile ekmeğinden olacağına, fakirlik ve yokluk göreceğine, üzüntülü ve zor günler yaşanacağına, hayırla açılan yolların kısa zamanda kapanacağına, umutların biteceğine, kendisini çekemeyen ve kıskanan insanların yaptığı kötülükleri bertaraf edeceğine, daha çok iş yapacağına, sırtını hak yoluna ve Allah’a dayayıp bu yolda ilerleyeceğine ve bundan güç alacağına tabir olunur.

Kahve falında elleri kınalı gördüyseniz:

  • Geleceğe yönelik olumlu gelişmeler olabilir.

Kahve falında ellerine kına yakılmış görmek sevinçten, heyecandan ve mutluluktan ne yapacağını bilemeyeceğine, hep hayalini kurduğu yaşamın da kapılarını yavaş da olsa aralamayı başaracağına, çeşitli fırsatlar elde edeceğine delalettir.

Kahve falında ellerin kınalı görmek problemlerini çözeceğine, içine düştüğü zor durumdan kurtulacağına, edilen yardımlar ve yapılan hayırlar sayesinde geceleri başın yastığa vicdanen rahat olarak konulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında elini kına yakmak imkânlarının da genişleyeceğine, ruhsal olarak zarara uğranacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bebeğin elinde kına görmek sevinçli, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına, yakın zaman içinde ayakları yerden kesecek bir karar verileceğine, hakkı olanlara kavuşacağına, yeni işler yapma imkanı elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında erkeğin elinde kına görmek sorunlarının son bulacağına, hakkında iyi yorumlar yapılacağına inanılır.

Kahve falında birinin elini kınalı görmek ödemekte güçlük çekilen borçların kapatılacağına, daha da kötü bir durumda olanlar için yardım eli uzatacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir erkeğin elinde kına görmek her zaman yepyeni fırsatlar ile karşılaşılacağına, yaşanan sıkıntılı olaylardan ötürü kaçan keyfin geri geleceğine, mutluluktan ayaklarının yerden kesileceğine alamet eder.

Kahve falında erkeğin eline kına yakmak mevki makam sahibiyken işten olunacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı ve rahata ereceği bir döneme gireceğine, kazancının günden güne düşeceğine, maddi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir