AnaSayfa / Genel / Kahve falında ellerini ısıtmak

Kahve falında ellerini ısıtmak

Kahve falında ellerini ısıtmak rahatlığa erileceğine, sorunların kısa bir zaman içinde biteceğine ve mutlu olunacağına, hiç düşünmediği kadar büyük başarılar kazanacağı bazı işlere gireceğine, ağız tadının yerine geleceğine, arkadaşları, dostları, akrabaları, ailesi ve diğer yakınları ile koyu muhabbette olacağına, neredeyse herkes tarafından yalnız bırakılacağına, çok büyük üzüntüler ve stres yaşanan bir döneme girileceğine, kısmetin ve talihin açılacağına, işlerin iyiye gideceğine, eğitim hayatında da ileri gideceğine ve çok mutlu olacağına, aksaklıklardan ötürü bir türlü ilerlemeyen bir proje yüzünden yatırımcılarla karşı karşıya gelineceğine, hayatının ve planlarının kendi istediği yönde ilerlemeye başlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ellerini ısıtmak gördüyseniz:

  • Hayatınız mutlu bir şekilde değişebilir.

Kahve falında el ısıtmak verilen kararların çok iyi haberler getireceğine, sıkıntılarının ve endişelerinin biteceğine, ailesi içindeki tatsızlıkların yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ellerini ısıtmak sıkıntılarından ve sorunlarından kısa zaman içinde kurtulup güzel çalışmalar ortaya koyacağına, üzüntülerin sevince dönüşeceğine tabir olunur.

Kahve falında birinin ellerini ısıtmak çok kötü günler yaşayacağına, en iyi işlerde çalışacaklarına, sağlıklarına zeval gelmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birinin elini ısıtmak mutluluğunun da hayat boyunca süreceğine, daha fazla dünya malı sahibi olacağına delalettir.

Kahve falında ateşte su ısıtmak itibar göreceğine, rahata kavuşacağına, kazançlı işlere yatırım yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ayaklarını ısıtmak uzun süre cesaretini toplayamayacağına, uzun bir zamandan beri yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, içinde bulunan korkunun ve üzüntünün yerini mutluluğa bırakacağına ve çok hayırlı günler görüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ateş yakıp su ısıtmak zor bir durumun üstesinden gelineceğine, evlilik yolunda büyük bir adım atılacağına, istediği gibi alışverişe gideceğine yorulmaktadır.

Kahve falında su ısıtmak özellikle hasta insanlara el uzatıp, dertlerine derman arayacağına, halinin vaktinin iyi olacağına ve besmele çekerek atacağı yeni adımlarla muradına ereceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir