AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin ellerini ısıtmak

Kahve falında birinin ellerini ısıtmak

Kahve falında birinin ellerini ısıtmak karamsar ve umutsuz olacağına sonra da kafasındaki soru işaretlerine cevap bulacağına bu sayede korkularından, kuruntularından ve kafa karışıklığından kurtulacağına rahat edeceğine, bir sebeple kendisine sıkıntı veren durumlardan kurtulması ve rahat hareket edebilmesi için bazı atılımlarda bulunacağına, bu atılımların kendisini çok sıkıntılı durumlardan kurtaracağına ve büyük bir değişim geçireceği bir döneme gireceğine, sevdiği insanları üzecek, onurlarını kıracak konuşmalar yapacağına, bunalmadan, maddi olarak asla daralmadan, kendisine ve ailesine yetecek kadar para sahibi olarak yaşayacağına, sorunlarını kısa süre içinde çözüme kavuşturacağına, uzun uzun dalıp gideceğine, maddi anlamda üstünlük ve ayrıcalık elde edeceğine, bir sebeple işlerini daha kontrollü ve getireceği ve götüreceği şeyleri hesaplayarak gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birinin ellerini ısıtmak gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızla ilgili bir konuya uzaktan bakmak olayları daha net görmenizi sağlayabilir.

Kahve falında el ısıtmak çok istediği bir mevkiye yakın bir zaman içinde terfi edeceğine ve aile hayatında yaşanan sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, bir sebeple ister istemez büyük üzüntü duyacağına, kendisine yardın etmedikleri için en yakın arkadaşlarına bile küseceğine inanılır.

Kahve falında ellerini ısıtmak bazı kişilerle aralarında büyük anlaşmazlıklar yaşanacağına, endişelerinin ve üzüntülerinin son bulacağına ve bazı kötü kişiler tarafından kırılan kalbinin düzeleceğine inanılır.

Kahve falında birinin elini ısıtmak ancak eğer bu şekilde hayatını sürdürmezse çok kötü durumlara düşeceğine ve büyük sıkıntılar çekip üzülmek zorunda kalacağına, yaşanan bir hastalık varsa eğer şifa bulunacağına, uzun zaman önce yapılmış ve sürekli vicdan azabı çekilmesine sebep olan şeylerden ötürü fal sahibinin tövbe istiğfar edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birinin ellerini ısıtmak ele geçen kazancın yetersiz kalacağına, işlerin bu yüzden epey aksayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ocakta yemek ısıtmak atılan adımların istenmeyen sonuçlar doğuracağına, çevresi tarafından güvenilen biri olarak anılacağına yorulur.

Kahve falında ayaklarını ısıtmak sıkıntıların yakın zamanda gelecek bir aile büyüğü sayesinde aşılacağına, yeni bir eve taşınılacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, riske atılacağına tabir olunur.

Kahve falında yemek ısıtmak sağlıkla ilgili bir sorunun başgöstereceğine, maddi ve manevi olarak uğranmış olan zararın kısa bir süre içerisinde ortadan kaldırılacağına yorulur.

Kahve falında börek ısıtmak sürpriz ve müjdeli gelişmeler yaşayacağına, kendisini çok büyük sürprizlerin beklediğine ve yakın bir zamanda çok şaşıracağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir