AnaSayfa / Genel / Kahve falında el ısıtmak

Kahve falında el ısıtmak

Kahve falında el ısıtmak rakiplerini gerisinde bırakacağına ve kendisine karşı kem gözlerle bakan kişileri de bertaraf edeceğine, aile hayatında çok sıkıntı çekeceğine, iş hayatında rakiplerin oyununa gelineceğine, eski sosyal hayatın dışında kalınacağına, sonrasında konuşarak sorunları çözeceğine, maddi ve manevi olarak uğranılan zararların telafi edileceğine, kem gözlü insanların da nazarına uğrayacağına, İslam inancına uygun şekilde yaşamak için işini değiştireceğine ve ailesine de inançlarını geliştirebilmeleri için sürekli yardımcı olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında el ısıtmak gördüyseniz:

  • Duygusal bir durum nedeniyle olayların daha da kötüye gitmesine neden olabilecek şeyler söyleyebilirsiniz.

Kahve falında birinin elini ısıtmak kıtlığın meydana geleceğine, keyfinin ve neşesinin de yerinde kalacağına işarettir.

Kahve falında birinin ellerini ısıtmak yapılan çalışmalar ve gerçekleştirilen projeler ile büyük adımlar atılacağına, kendisini çok huzurlu hissedeceğine, yalnız olmadığı için çok sevineceğine, ardından işlerini düzeltmeye ve uğradığı zararı telafi etmeye çalışacağına delalet eder.

Kahve falında ellerini ısıtmak işlerinin hızlanacağına, kısa süre içinde hiç olmadığı kadar rahat edeceğine, zarar edilen bir dönemin biteceğine, elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına delalet eder.

Kahve falında el ısıtmak kardeşler arasındaki tatsızlıkların tatlıya bağlanacağına, kazanç getirecek bir işte yüksek bir mevkiye ulaşılacağına ve sorunların sona ereceğine, kazancını arttıracağına, elinde bulunan imkânları doğru bir şekilde kullanacağına ve yaptığı çalışmalar ile adından söz ettireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ateşte su ısıtmak zor bir durumdan sevdiği kişilerin vereceği yüklü miktarda bir yardım sayesinde sorunlarını çözeceğine, kendisine yapılacak bir ihanetten ötürü büyük bir üzüntü içine düşeceğine işarettir.

Kahve falında fırında ekmek ısıtmak herkesi hayrete düşürüp, hüsrana uğratacağına, emeklerinin ve hayallerinin boşa gitmeyeceğine delalettir.

Kahve falında tencerede su ısıtmak keyfinin yerinde olduğunu, işinin gücünün rast gittiğini, kurulu düzenin devam ettiğini, ekmek teknesinin de yolunda devam ettiğini öğreneceğine, hanesi içinde birlik ve beraberliğin hüküm süreceğine, zararlı ve kötü niyetli kişileri hanesinden ve ailesinden uzaklaştıracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında pilav ısıtmak hiç para sıkıntısı da yaşamayacağına, huzurlu günler geçirileceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir