AnaSayfa / Genel / Kahve falında ateş yakıp su ısıtmak

Kahve falında ateş yakıp su ısıtmak

Kahve falında ateş yakıp su ısıtmak çeşitli gelişmeler yaşayacağına, hayatı boyunca pişmanlık duyacağına, eline geçen fırsatların yarar sağlamayacağına, geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, evinden yiyeceğinin, cebinden de parasının hiç eksik olmayacağına, ahireti unutup dünyaya yaklaşmaya, çevresinde kendisini koruyup kollayacak ve dört bir koldan saracak kimselerin çoğalacağına, kafasının ve içinin rahatlayacağına, dileklerinin ve dualarının da kabul olacağına rivayet eder.

Kahve falında ateş yakıp su ısıtmak gördüyseniz:

  • Yeni tarzlar, yeni fikirler veya farklı fikirlere sahip kişiler ilginizi çekebilir.

Kahve falında ateş yakıp su ısıtmak ele geçen fırsatların kazanç getirecek bir şekilde kullanılacağına, tartışmaların ve huzursuzlukların son bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ateşte su ısıtmak ruhunda duyacağı çok büyük bir boşluk yüzünden insanlardan uzaklaşacağına, çok rahat edilecek bir işe girileceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine, gerçekleştirilen projelerin hayli büyük getirisi olacağına tabir olunur.

Kahve falında su ısıtmak için ateş yakmak yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, garanti ve sürekli olacak başarı ve kazanç elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında banyo suyu ısıtmak çok büyük sorunlar ve sıkıntılar ile karşılaşacağına, eline geçen her işi hayırlı bir şekilde gerçekleştireceğine işarettir.

Kahve falında sobada su ısıtmak bir sebeple sıkıntılı zamanlar yaşanacağına, uzun zamandan beri hayali kurulan ve çok kazanç getirecek olan bir projenin zararlı bir şekilde biteceğine, rahmete vesile olacak gelişmelere tabir olunur.

Kahve falında banyo için su ısıtmak kudretinin ve inancının da hiç azalmayacağına, hiç tahmin etmediği kadar iyi bir çalışmaya yardımcı olacağına tabir olunur.

Kahve falında ocakta su ısıtmak sağlıkla ilgili herhangi bir sorun yaşanmayacağına, uzun zamandan beri askıda kalmış olan bir işin nihayete erdirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tencerede su ısıtmak rahatsızlık veren bir durumun eş, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına, elde avuçta olan malın mülkün bir sağlık sorunu için harcanacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir