AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının eline kına yakıldığını görmek

Kahve falında başkasının eline kına yakıldığını görmek

Kahve falında başkasının eline kına yakıldığını görmek elini attığı her işi layığıyla yerine getireceğine, işinden geri kalacağına, canın derdine düşeceğine, geçmişten gelen ama hala kanayan yaraların kapanacağına, sıkıntıların ve sorunların aşılmasında çok sevilen ve değer verilen kişilerin yardımlarının alınacağına, uğranılan zararın telafi edileceğine, yaşadığı büyük üzüntülerden ferahlığa çıkacağına, istediği işi yapma olanağı elde edeceğine, bu sayede gelirinin artacağı, konforunun ve lüksünün yerinde olacağı, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine ve malının da aynı oranda artacağına, hayal edilen her şeye kısa süre içinde kavuşulacağına, hiç bilmediği ve daha önce görmediği alanlara ve yerlere sürükleyeceğine ve yaşamını neredeyse baştan aşağı değiştirmesine vesile olacağına delalettir.

Kahve falında başkasının eline kına yakıldığını gördüyseniz:

  • Fırsat olarak nitelenebilecek şeylerin hemen üstüne atılmamalısınız.

Kahve falında ellerine kına yakılmış görmek çevresi tarafından güvenilen biri olarak anılacağına, hayırlı bir kısmet ile çok güzel bir evliliğe adım atacağına işaret etmektedir.

Kahve falında başkasının eline kına yakıldığını görmek maddi açıdan çok hayırlı ve güzel projeler gerçekleştirileceğine, işyerinde ve hanede çok büyük bolluk ve bereket olacağına, zararların daha çok çalışmayla telafi edileceğine yorulur.

Kahve falında kına yakılmış el görmek rahatının ve lüksünün de yerinde olacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine delalettir.

Kahve falında kendi eline kına yakıldığını görmek hayatının da güzellikler içinde geçeceğine, çevresindeki insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olacağına işaret eder.

Kahve falında birinin eline kına yakıldığını görmek borçlarının biteceğine, gelecek için karlı yatırım yapabileceği kadar sermayesinin olacağına, sıkıntılı bir dönemdeyse feraha ereceğine alamet eder.

Kahve falında elinde kına yakılmış görmek onlar tarafından aklının çelinmeye çalışılacağına, bir üniversitede hoca olunacağına tabir olunur.

Kahve falında ele kına yakılmak şanssızlıklar ile çok uzun bir süre uğraşarak çok zaman kaybedeceğine ve çok zarar göreceğine, kendisinden çıkarı olan ve maddi olarak kişiyi kullanmak isteyen biriyle tartışma yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eline kına yakılmış görmek uzun bir zamandan beri kötü giden şansının nihayet döneceğine ve yaşadığı tüm olumsuz durumların yerini başarı ve mutluluğa bırakacağına, aksiliklerin aşılacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir