AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin eline kına yakıldığını görmek

Kahve falında birinin eline kına yakıldığını görmek

Kahve falında birinin eline kına yakıldığını görmek birçok soruna çözüm olacak bir karar verileceğine, yeni işlere girileceğine, çok yakın bir zaman içinde üzüntü verici bazı haberlerin alınacağına, uzun uğraşlar sonucunda maddi olarak büyük sıkıntı çektiği bir dönemden kısa süre içinde kurtulup zenginliğe kavuşacağına, özellikle bir yakının sunduğu ortaklıkla beraber ticarete atılarak başarı elde edeceğine, haramdan uzak durup, Allah’a dua edeceğine, ibadetlerini de aksatmayacağına, zengin bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, dertlerin biteceğine, hastalanacağına, yanlış kişilere denk geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birinin eline kına yakıldığını gördüyseniz:

  • İnsanlarda, onlarda aslında olmayan vasıflar görerek kendinizi aldatmanız mümkündür.

Kahve falında ele kına yakılmak yeni girişimlerde bulunacağına, işlerine verimin hâkim olacağına yorulur.

Kahve falında elinde kına yakılmış görmek eninde sonunda istediği başarıya ulaşacağına, sıkıntı çekilen olayların kısa süre içinde çok sorun yaratacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kendi eline kına yakıldığını görmek kendisini kötü hissettiği zamanların sona ereceğine, yaşadığı kötü deneyimlerden sonra insanlar ile arasına çok büyük bir mesafe koyacağına, kendisine hayallerinde en büyük desteğin aile üyelerinden geleceğine işaret eder.

Kahve falında ellerine kına yakılmış görmek işlerinin azalacağına, uzun yıllar boyunca fal sahibi ile bu kişi arasındaki sevgi bağının ve yanısıra saygının devam edeceğine, birlikte çeşitli işlere girileceğine ve işin sonucu ne olursa olsun herhangi bir sorun yaşanmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eline kına yakılmış görmek hiçbir eksiğinin olmayacağına, rahatın ve konforun yerine geleceğine işarettir.

Kahve falında kına yakılmış el görmek rakiplerin kazanılacak her başarı sayesinde daha da üzüleceğine ve hayalleri gerçekleştirme yolunda birkaç adım atılacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşadığına, yakın bir zaman içinde çok büyük problemler ile boğuşmak zorunda kalacağına delalet eder.

Kahve falında başkasının eline kına yakıldığını görmek başka kişilere iş olanağı sağlayacak bir projeye girileceğine ve haneye bolluk ve bereket dolacağına, işlerinin bozulacağına, üzülmesine neden olacak haberler alacağına ve olaylar yaşayacağına, dualarından hayır görmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında birinin eline kına yakıldığını görmek yetenekleri ve becerileri sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, kazancın katbekat artacağına, çalışmaların ve projelerin çok yakın zaman içinde meyvelerini vereceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir