AnaSayfa / Genel / Kahve falında un helvası almak

Kahve falında un helvası almak

Kahve falında un helvası almak toplumda itibar ve takdir toplanacağına, canının sağ olacağına, malının ve parasının kendisi için fazlaca yerinde olacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine, muradına ermek için emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine, karşılaşılan onca ihanete rağmen hayatın idaresinin kaybedilmeyeceğine, sorunların kısa süre içinde düzeltileceğine, maddi ve manevi olarak büyük başarılar kazanılacağına, sevinçli ve hayırlı haberler getirecek bir kişinin haneye geleceğine ve gelişiyle haneye neşe dolacağına, yaşamının olumlu ve hayırlı şekilde ilerleme göstereceğine, yaşayacağı eğlenceli, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına, çok daha zor durumların altından rahat bir şekilde çıkacağına, başına bazı musibetlerin geleceğine alamet eder.

Kahve falında un helvası almak gördüyseniz:

  • Sizi engelleyen veya sıkan bir işi bitirmeniz gerekiyor.

Kahve falında un helvası yaptığını görmek kazancın arttırılacağına, anlaşmalardan cayılacağına rivayet eder.

Kahve falında un helvası yapıldığını görmek uygulayacağına, kişinin hayırlı fırsatlarla ve kısmetlerle karşılaşacağına, bu sayede rızkının çok daha çeşitli hale geleceğine tabir olunur.

Kahve falında cevizli un helvası görmek hak ettiği makam ve mevkiye uzun zaman kavuşamayacağına, kendisini kalıcı mutluluğa, başarıya ve kazanca götürecek fırsatlar yakalamak için uğraşacağına alamet eder.

Kahve falında un helvası yemek hayata ve işine dört elle sarılacağına ve bu mutlu halini diğer insanlara da geçireceğine, çeşitli kırgınlıklar olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında un helvası yapmak sorunlarının biteceğine ve sıkıntılarının bu sayede sona ereceğine, arkadaşları ve dostları arasında konuşulmuş bir konu hakkında çok hayırlı ve büyük bir sürprizle karşılaşacağına, hatalı bir adım yüzünden iş yerinde ihtar alınacağına delalettir.

Kahve falında un helva yapmak ahiret hayatını hiçbir zaman unutmayacağına, yeni malların alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında un helvası görmek büyük parasal sorunların ve tartışmaların ortadan kalkacağına, endişe duyduğu konularda çok zarar göreceğine, bu sıkıntılardan kurtulmak için çok geniş çaplı bir düşünme ve karar verme dönemi geçireceğine ve bu dönem sonunda çok hayırlı ve akıllıca kararlar vererek sorunlarından büyük oranda kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında un helvası almak başından uğursuzlukların ve belaların eksik olmayacağına, başarısızlığa düşeceğine, süzüleceğine, ağlayacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir