AnaSayfa / Genel / Kahve falında çuvalla un taşımak

Kahve falında çuvalla un taşımak

Kahve falında çuvalla un taşımak elinde bulunan işlerin çok hayırlı ve çok güzel bir hal alacağına, binbir türlü zahmet çektiği bir işte başına gelen kötü olayların kısa süre içinde düzeleceğine, ticaretin büyüyeceğine, fal sahibinin geçim derdinin biteceğine, borçlarının da kapanacağına, sıkıntılı bir döneme girileceğine, musibetlerin ve sorunların yakın zaman içinde daha da artacağına, yüksek tahsil yapacağına, ailesine, arkadaşlarına ve akrabalarına karşı güveninin kırılacağına, kazancının da mutluluğunun da çoğalacağına, şirketlerinin sayısının çoğalacağına, aynı andan pek çok işi yönetecek kadar deneyimli, bilgili ve donanımlı kimse haline geleceğine, sosyal konumunun değişeceğine yorulur.

Kahve falında çuvalla un taşımak gördüyseniz:

  • Siz evli bir erkekseniz eşiniz ya da eşinizin ailesi tarafından sinirlendirilebilirsiniz.

Kahve falında sırtında un çuvalı taşımak hem çok büyük başarılar ve paralar kazanacağına, tek başına bir hayat sürmeye başlayacağına, ancak yakın bir zamanda tanışacağı birisi ile arasında bazı şeyler olacağına, bu durumdan ötürü çok sevineceğine yorulmaktadır.

Kahve falında un çuvalı taşımak geçiminin güçleşeceğine, ardından konu üzerinde düşünüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çuvalla un taşımak epey zamandan beri üzerinde kafa yorulan bir çalışmanın kısa süre içinde hayat geçirileceğine, özgüvenini yüksek tutarak işteki başarısını herkesin takdir edeceği şekilde ortaya koyacağına, vasıflarını geliştirerek, her zaman aranan ve sorun çözümünde etkin biri olarak düşünülen biri haline geleceğine yorulur.

Kahve falında bir çuval un almak üzüntülerinin geçmesi için yardımcı olacağına, işlerin her zamankinden daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine, hayat içinde yeni bir sayfa açılacağına işarettir.

Kahve falında çuval dolusu un görmek ilerleyemeyeceğine, hep yerinde sayacağına, büyük bir zenginliğe ve hayırlı ve güzel şeylere kavuşulacağına yorulur.

Kahve falında çuvalla un almak hayattan daha zevk alacağına ve kendini çok daha iyi hissedeceğine, kötü düşüncelerinin ve sıkıntılarının da dağılacağına alamet eder.

Kahve falında unu çuvala doldurmak yepyeni ve hayırlı iş kapıları açılacağına, çektiği sıkıntıdan bir süreliğine kurtulup rahat bir nefes alacağına işarettir.

Kahve falında un çuvalı almak iş hayatında sorun yaşanacağına, yavaş yavaş kurtuluşa kavuşacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir