Kahve falında elleri şiş görmek

Kahve falında elleri şiş görmek aile hayatında yaşanan üzüntülü olayların hayra dönüşeceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ancak daha sonra toparlanıp çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine, alınan bazı kararlar doğrultusunda fal sahibini maddi ve manevi olarak sömüren kişilerin hayatından çıkarılacağına, bir sırrının bu kişi tarafından düşmanlarına iletileceğine, yeni bir çevre edinileceğine, iş hayatı içinde çok rahat bir nefes alacağına, aile üyelerinin de refaha kavuşması için çalışan fal sahibinin maddi zorluk çekmeden, her daim bereketli işler yapacağına, uzun soluklu bir ilişkinin sona ereceğine ve zor bir kişinin yanında işe başlanacağına inanılır.

Kahve falında elleri şiş gördüyseniz:

  • Evde ya da yaşadığınız yerde yapacağınız değişiklikler sizi olumlu etkileyebilir.

Kahve falında ellerinin şiştiğini görmek yalnız kalınacağına, tövbelerinin Allah katında karşılık göreceğine alamet eder.

Kahve falında ellerini şişmiş görmek insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına ve maddi açıdan çok büyük kazançlar elde edileceğine, inancının gönülden ve çok yüksek olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında el bileğinin şiştiğini görmek yaşanan kötü olayların çok yakın bir zaman içinde düzeleceğine, kaybedilen malların ya da paranın yakın zamanda tekrar kazanılacağına, geleceğin güzel ve hayırlı olacağına inanılır.

Kahve falında elleri şiş görmek insanlara her türlü yardımı yapacağına, hayatın güzelliklerinin farkına vararak yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında eli şiş görmek müşkül durumların üstesinden geleceğine, yapılan hatalardan ötürü uğranan maddi zararların telafi edileceğine, yeni bir birlikteliğe başlanacağına delalettir.

Kahve falında ellerin şiştiğini görmek çok güzel bir birlikteliğin ardından verilen kararla dünyaevine gireceğine ve huzurlu ve sevgi dolu bir hayat yaşayacağına, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına tabir olunur.

Kahve falında ellerini şiş görmek üzüntülerin son bulacağına, iş yerinde ve hanede bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, işlerini çok iyi bir şekilde idare edeceğine, bol kazançlı günler geçireceğine, istediği ve gerçekleştirmek için zaman kolladığı şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine ve çok büyük mutluluk duyacağına tabir olunur.

Kahve falında şişmiş el görmek geçim sıkıntısı çekmeyeceği gibi, ün sahibi, saygın biri haline geleceğine, beklentilerin gerçekleşeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top