Kahve falında ellerinin şiştiğini görmek

Kahve falında ellerinin şiştiğini görmek sorunlarının bir nebze de olsa azalacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük ve kötü durumlardan zarar görmeden çıkacağına, uzun zamandan beri almayı çok istediği bir şeyi yakın zamanda alacağına ve çok hayırlı ve faydalı bir işe girip çok güzel günler göreceğine, zor günler geçirileceğine, atılan adımların büyük bir sıkıntıya yol açacağına, çok büyük zararlar edeceğine ve çok daha uzun bir dönem problemler ile baş etmeye çalışacağına, maddi ve manevi olarak uğradığı zararı yavaş yavaş telafi edeceğine ve geçirdiği çok zor dönemlerden ötürü biraz da olsa yıpranmış olacağına, yeni bir eve ve semte taşınılacağına, bereketli işler yapacağına, haneye nifak gireceğine işaret eder.

Kahve falında ellerinin şiştiğini gördüyseniz:

  • Duygusal anlamda sizi yanıltan kişiler olabilir veya siz karşınızdakileri yanıltabilirsiniz.

Kahve falında elini şişmiş görmek çok büyük sorunlar yaşanacağına, üzüntülü ve sıkıntılı durumlara düşüleceğine, sınavlardan başarı elde etmeye ve iş yerinde beklenmedik güzel görevler alarak daha iyi bir kariyer olanağı bulunacağına tabir olunur.

Kahve falında elleri şiş görmek yapılan onca şeye rağmen işlerin duracağına, insanları günah işlemeye teşvik edeceğine ve hayırlı işler yerine kötü şeyler yapacağına rivayet eder.

Kahve falında el bileğinin şiştiğini görmek kişinin tüm hayallerinin yıkılacağına, yakın bir arkadaşın yaptığı bir hatanın kısa zaman içinde telafi edileceğine delalettir.

Kahve falında eli şiş görmek sonrasında bu kimseyle bir süreliğine küs kalınacağına, borçlarının artacağına ve bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine tabir olunur.

Kahve falında ellerin şiştiğini görmek umutlarını yitireceğine, hayata karşı beklentilerini kaybedeceğine, üzüleceğine, kırılacağına, zararlı bir işin ortasında kalınacağna, aşılan engellerin tekrar başgöstereceğine delalettir.

Kahve falında elin şiştiğini görmek iş hayatında daha önce hayal edemediği kadar iyi bir kariyere sahip olacağına, büyük bir parasızlık yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında şişmiş el görmek yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine, düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine, bu yüzden aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında ellerini şiş görmek hayatından ve şansından yana razı geleceğine, üzerinde epey bir zamandan beri çalışılan bir işle ilgili olarak önemli bir adım atılacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir