AnaSayfa / Genel / Kahve falında ellerin şiştiğini görmek

Kahve falında ellerin şiştiğini görmek

Kahve falında ellerin şiştiğini görmek borçların ödenmesi ve sorunların aşılması konusunda çok büyük bir mesafe katedileceğine, isteklerinde herhangi bir engelle ya da problemle karşılaşmadan gönlünce başarılar elde edeceğine, ancak yakın bir zamanda tanışacağı birisi ile arasında bazı şeyler olacağına, huzurlu günler görüleceğine, zor zamanların geride kalacağına, bunun sonucunda da üzülüp sıkıntı yaşayacağına, ticaret ehli kimse olacağına, işlerin günden güne daha da açılacağına, olaylı günler geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında ellerin şiştiğini gördüyseniz:

  • Gereken tedbirleri almanızda fayda var.

Kahve falında ellerini şiş görmek kişinin merhameti sayesinde her canlıya ihtimam göstereceğine ve hayvanlara da, kimsesiz, ihtiyaç sahibi insanlara da aynı merhametle yaklaşıp, yardım edeceğine, sevabı bol olan yaşamında dara düşmeden, sürekli dua alarak yaşayacağına, hayalindeki işi gerçekleştireceğine, az bir sermaye koyduğu işten büyük bir para kaldıracağına yorulmaktadır.

Kahve falında şiş el görmek çok etkili ve doğru kişiler ile tanışmasına vesile olacağına ve güzel ve sevinçli günler görüleceğine, hayallerinin söneceğine delalettir.

Kahve falında elinde şişlik görmek çok büyük sorunlar ve sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler olacağına, sevdiği insanlardan ihanet göreceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, aile bireylerinden birinin çok büyük bir hastalıktan ötürü uzun bir süre hasta yatacağına, bu yüzden aile hayatında huzursuz dönemler yaşanacağına ve sosyal hayat içinde çok sevilen arkadaşlardan ihanet görüleceğine tabir olunur.

Kahve falında ellerin şiştiğini görmek yeni hobiler edinileceğine, sevilen kişilerle kurulacak bir ortaklık sayesinde çok ses getiren işlere girileceğine rivayet eder.

Kahve falında şişmiş el görmek dualarından hayır görmeyeceğine, hayallerini ve hedeflerini gerçekleştirmek için attığı adımların amacına ulaşmayacağına, hayal ettiğinden ve arzuladığından da fazlasına kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ellerinin şiştiğini görmek yaşayacağı tatsız ama önemsiz bir olayla karşı karşıya kalacağına bu durumda daha ziyade kendisiyle uğraşacağına, işlerin bozulacağına, kazancın düşeceğine delalettir.

Kahve falında elleri şiş görmek bolluk getirecek bir döneme girileceğine, değer verilen bir aile dostunun tavsiyesi ile bir yola çıkılacağına alamet eder.

Kahve falında elini şişmiş görmek duyulan üzüntü ve yardıma ihtiyacı olan insanlara Allah’ın izni ile en iyi şekilde yardım edileceğine, işlerde aksilikler yaşanacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir