AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzünün simsiyah olduğunu görmek

Kahve falında yüzünün simsiyah olduğunu görmek

Kahve falında yüzünün simsiyah olduğunu görmek aile hayatının çok güzel bir hal alacağına, fena insanlar ile bazı sorunlar yaşanacağına, daha sonra yeni ve çok kazanç sağlayacak projelere girerek çok başarı kazanacağına, o kişiler ile bu sayede çok daha iyi zamanlar geçireceğine, her daim temkinli olacağına, hane içerisine huzur ve mutluluk dolacağına, yapılan işte yeniden kara geçileceğine ve sıkıntıların hızlı ve sorunsuz bir şekilde ortadan kaldırılacağına, eşi ile deyim yerindeyse bir yastıkta kocayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yüzünün simsiyah olduğunu gördüyseniz:

  • Kaynaklarınızı doğru kullanmanız gerekiyor.

Kahve falında yüzünün simsiyah olduğunu görmek güleceğine, keyifleneceğine ve neşeli olacağına, büyük bir iş yoğunluğu yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birinin yüzünü simsiyah görmek sorun olarak karşısına çıkan durumları kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına, işindeki ününün de tabiri caizse alıp yürüyeceğine yorulur.

Kahve falında simsiyah at görmek evinde ve işyerinde bereketin ve bolluğun hüküm süreceğine ve refah içinde yaşayacağına, aile hayatındaki uyumun ve huzurun da artacağına delalettir.

Kahve falında elleri simsiyah görmek çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşacağına, büyük atılımlar yapmak için bir kişi ile büyük bir ortaklık kuracağına ve bu ortaklıkla birlikte çok büyük ve başarılı bir kişi olunacağına ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, eğer bu falı kapatan kimse müşkül bir durumda ise yakın zamanda tüm sıkıntılardan kurtularak feraha ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında simsiyah örümcek görmek işlerin ve çalışmaların günden güne daha azalacağına, dünya nimetlerinden sonuna dek yararlanacağına işaret eder.

Kahve falında simsiyah fare görmek ticarette şansının düşeceğine, hakkın huzurunda el açıp dua ederek tövbekâr olacağına, kendini bundan sonra kötü ve yasaklı olan herşeyden men edeceğine delalettir.

Kahve falında simsiyah bulut görmek dertlerin bitip huzura erileceğine, hayatı ve kendisi için sağlıklı kararlar alamayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında simsiyah insan görmek dertlerine çareler, sorunlarına da çözümler bulacağına, bir sebeple yataklara düşeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir