AnaSayfa / Genel / Kahve falında şehide sarılmak

Kahve falında şehide sarılmak

Kahve falında şehide sarılmak aile içinde geçim derdinin olmayacağına, kendisini hafiflemiş, sağlıklı, mutlu ve huzurlu hissedeceğine, hanesine bir güneş gibi doğacak bir müjde alacağına, geçiminin zorlaşacağına, kötü sözler duylacağına, kazanca ve ekmeğe kavuşacağına, iyi geçineceğine, sırtını hak yoluna ve Allah’a dayayıp bu yolda ilerleyeceğine ve bundan güç alacağına inanılır.

Kahve falında şehide sarılmak gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişiyle uzlaşabileceğiniz bir açı yakalamaya bakmalısınız.

Kahve falında bayrağa sarılı şehitler görmek kazancın devamlı olacağına, rızkın kesilmeyeceğine, kolay yoldan gelir elde edeceğine, geçim derdinin olmayacağına rivayet eder.

Kahve falında şehide sarılmak birçok kişinin hayallerini süsleyen mutlu ve huzurlu yuvaya sahip olunacağına, sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında şehidin arkasından ağlamak iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük deneyimler kazanılacağına, doğa, yaşam, ailesi ve sevdikleri ile büyük bir uyum içinde olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında asker şehidi görmek takdir beklemeden, kendini tatmin etmek için yaşayacağına, alınacak müjdeli haberler sayesinde verilecek olan bir karar konusunda olumlu bir yol takip edileceğine işarettir.

Kahve falında şehite su vermek elindeki imkânların çok daha iyi bir hal alacağına, büyük başarılara imza atacağına, çok büyük zenginliğe sahip olacağına, çok hayırlı şeylere imza atacağına, aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok büyük bir rahatlığa ereceğine yorulur.

Kahve falında şehidi canlı görmek yaşamının ve ticaretinin de daha kolay hale geleceğine, ayıplanacağına rivayet eder.

Kahve falında çanakkale şehitlik görmek başarısız olacağına bu durumun da kendisine mutsuzluk ve gözyaşı getireceğine, devlet kapısında uzun zamandır çözülemeyen bir işinizin çözüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında şehide dua okumak zenginlik içinde uzun bir yaşam süreceğine, isabetli kararlar vermeyişi nedeni ile maddi anlamda bir hayli zarara uğrayacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir