AnaSayfa / Genel / Kahve falında elleri mor görmek

Kahve falında elleri mor görmek

Kahve falında elleri mor görmek maddi kaynakların zarar göreceğine, ancak önce kısa bir süre de olsa sıkıntı çekeceğine, daha sonra hayırlı işlere gireceğine, işlerinin çok iyi bir hal alacağına, yaşadığı bir rahatsızlığın yakın bir zamanda son bulacağına, yapılan hataların yakında telafi edileceğine, kötülerin ve kıskançlık besleyen kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, canını ve malını hiçe sayacağına, güvenliğinden vazgeçeceğine, geçim sıkıntısı çekmeyeceği gibi, ün sahibi, saygın biri haline geleceğine, nazara geleceğine yorulur.

Kahve falında elleri mor gördüyseniz:

  • Huzurunuzu koruyabilirsiniz.

Kahve falında mor el görmek yanlış seçimler yüzünden maddi kayıpları kadar manevi anlamda da kayıplar yaşayacağına, mevcut düzeninin bozulmasından dolayı da psikolojik olarak kötü bir duruma düşeceğine, geri döndüğündeyse elinde yeni projeler olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında elleri mor görmek yakın çevre içindeki bir kişi ile bir gönül ilişkisi yaşanacağına, adımlarını daha sağlam atacağına delalet eder.

Kahve falında eli mor görmek onu hayallerine kavuşturacağına, amaçlarını ve hedeflerini de yerine getirme fırsatı vereceğine, takdir toplayacak işler yapacağına inanılır.

Kahve falında morarmış el görmek umutların yıkılacağına, hüsrana uğrayacağına işaret eder.

Kahve falında ellerini morarmış görmek kudretinin ve inancının da hiç azalmayacağına, yeni bir hayata ve yeni bir işe sahip olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mor atkı görmek işleriyle ilgili çok başarılı kararlar vereceğine, aile hayatında sevinileceğine ve ferahlığa çıkılacağına alamet eder.

Kahve falında mor pijama görmek vefakar bir insan olunacağına, içine kapanacağına, insan içine çıkmak istemeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında mor terlik görmek taş kalpli kişilerle muhatap olacağına, işyerinde ve evinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir