AnaSayfa / Genel / Kahve falında morarmış el görmek

Kahve falında morarmış el görmek

Kahve falında morarmış el görmek çok büyük çalışmalara gireceğine ve bu çalışmalardan çok büyük kazançlar elde edeceğine, etrafındaki insanları şaşırtacak bazı kararlar vereceğine, kendisine destek olan kişilerin de sıkıntıya düşeceğine, uzun sürecek bir kırgınlık yaşanacağına, atılan adımların getirisinin çok büyük olacağına, ana baba duaları sayesinde sıkıntıların sona ereceğine ve dertlerin kısa süre çözüm bulacağına, yapacağı girişimlerin ve alacağı kararların kendisine çok olumlu neticeler sağlayacağına, özellikle küçük iş yerleri açma düşüncesinde olanlar için işlerin kısa sürede büyüme göstereceğine, maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine işarettir.

Kahve falında morarmış el gördüyseniz:

  • İlişkinizi daha ciddi boyutlara taşımayı bile planlamanız olasıdır.

Kahve falında ellerini morarmış görmek atılacak bütün adımların hayırlı yollar açacağına, zor zamanların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, bunun da kendisine tabiri caizse çok pahalıya patlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mor el görmek istenmediğiniz bir yere gitmeye, kazançlı çalışmalar yapılacağına rivayet eder.

Kahve falında morarmış el görmek kişinin toplum nazarındaki saygınlığının ve itibarının yükseleceğine, ahirette de bu davranışlarının mükafatını alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında elleri mor görmek sağlık sorunlarının ve borçlarının biteceğine, bir düğün ya da bir sünnet gibi hayırlı ve sevinçli bir olay olacağına inanılır.

Kahve falında eli mor görmek girdiği işlerde zarara uğrayacağına, destek olduğu kişilerden ihanet göreceğine, bolluk ve bereketin haneyi terkedeceğine alamet eder.

Kahve falında kollarını morarmış görmek elinde bulunan imkânlar ile çok seveceği bir hayata merhaba diyeceğine, büyük savaşların yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında mor renk duvar görmek sıkıntıların biteceğine, önemli atılımlar yapacağına ve bütün bunların kendisine hem şöhret hem de para getireceğine tabir olunur.

Kahve falında mor üzüm toplamak zor bir durumun üstesinden gelmeye, işle ilgili çok doğru ve başarı getirecek kararlar alınacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir