AnaSayfa / Genel / Kahve falında ellerini morarmış görmek

Kahve falında ellerini morarmış görmek

Kahve falında ellerini morarmış görmek işlerin yakın zamanda açılacağına, manevi rahatlamaya erileceğine, dünya malının çoğalacağına ve falı kapatan kişinin rahatlığa ereceğine, borçlarının, hastalıklarının ve kötü günlerinin de son bulmasına vesile olacağına, maddi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine ve sorunların ve sıkıntıların hızlı bir şekilde çözüm bulacağına, hedeflerinin başarıya ulaşacağına, gireceği bir işten ötürü çok büyük bir üzüntü yaşayacağına ve aklına gelmeyecek kadar büyük miktarda zarar edeceğine, şansının yaver gitmesi sayesinde uzun süre işlerinin bu şekilde devam edeceğine, gelirini artırdığı için sevdiklerini de mutlu etme şansı bulacağına yorulur.

Kahve falında ellerini morarmış gördüyseniz:

  • Sizi eleştiren veya çalışmalarınızı takdir eden kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında ellerini morarmış görmek çok zor dönemleri rahat bir şekilde yöneteceğine, büyük sıkıntıların çözülmesinde çok iyi ve başarılı adımlar atacağına, kimsenin sözlerine kulak asmadan kendi bildikleriyle hareket edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında eli mor görmek talihin ve kısmetin her geçen gün daha da artacağına, özel hayatına, kişisel bakımına ve keyif aldığı konulara daha fazla vakit ayıracağına yorulur.

Kahve falında morarmış el görmek büyük getirisi olan bir işte çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında elleri mor görmek kazancının ilk önce azalacağına sonra da tamamen kesileceğine, atılan adımların büyük başarılar getireceğine işaret eder.

Kahve falında mor el görmek bereket ve zenginlik içinde yaşayacağına, iyi niyetinin kullanılmasına müsaade etmeyerek ipleri ele alacağına rivayet eder.

Kahve falında mor eşarp almak alınacak kararlar doğrultusunda büyük başarı sağlanacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına, hanesine bolluk ve bereketin geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında mor gül görmek ailesi ve sevdikleri ile büyük bir uyum içinde olacağına, kendisini çok yakında bazı güzel olayların içinde bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında değerli mor taş görmek eline geçecek büyük miktarda parayla kendi işini kuracağına, hayatı boyunca şerefli bir insan olarak anılacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir