AnaSayfa / Genel / Kahve falında mor pijama görmek

Kahve falında mor pijama görmek

Kahve falında mor pijama görmek birçok sıkıntılı ve sorunlu durumla karşılaştırılacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar alacağına, işlerinin baltalanacağına, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına ve bu yüzden üzüleceğine, fal sahibinin azmi ve sabrı sayesinde içine düştüğü maddi ve manevi zararları telafi edeceğine, maddi olarak üstünlük elde edeceğine, ailesine karşı kötü davranışlarda bulunan bir akrabanın kulağının çekileceğine, içinin ve kafasının da rahat edeceğine, çevre değiştireceğine, rahata ereceğine, ferahlayacağına, maddi durumun düzeleceğine delalettir.

Kahve falında mor pijama gördüyseniz:

  • Dikkatle dinlemeniz durumunda belli konularda sizi engelleyen, yavaşlatan veya durduran fikirlerinizi değiştirmeniz gerektiğinin farkına varabilirsiniz.

Kahve falında mor pijama görmek maddi olarak ferahlık yaşanacağına, işlerini büyüteceğine, ticaret hayatını ilerleteceğine, yetki sahibi olacağına delalet eder.

Kahve falında okula pijamayla gitmek kendisine yöneltilecek övgü dolu sözler sayesinde moralinin düzeleceğine, hasta ve zor geçireceğine delalettir.

Kahve falında kırmızı pijama almak inancından sapacağına, kendi işinin patronu olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ipek pijama görmek büyük bir proje gerçekleştirileceğine, tartışmaların sonlandırılacağına rivayet eder.

Kahve falında yeşil pijama görmek ardından konu üzerinde düşünüleceğine, çalışmaların beğeni almayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında lacivert pijama giymek zorlukların kolayca aşılacağına, yeni bir eve ve semte taşınılacağına, sosyal çevrenin değiştirileceğine, çok güzel ve hayırlı olaylar yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yatak pijaması görmek işlerinden belirsizlik olacağına, sorunların kısa zaman içinde zorluk çekmeden çözüm bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında saten pijama görmek maddi olarak büyüyeceğine, iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine bu sayede de iş üstüne iş teklifi alacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir