AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşının elinde kına görmek

Kahve falında arkadaşının elinde kına görmek

Kahve falında arkadaşının elinde kına görmek büyük işlere girerek hayal ettiği herşeye kavuşacağına, ağız tadının bozulmayacağına ve yaşamının da kolaylıklarla geçeceğine, yüzünün güleceğine, sorunlarının çözüleceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve ettiği duaların da kabul olacağına, aynı zamanda başka işlerle uğraşıp daha iyi yaşam koşullarına sahip olunacağına ve rahat bir yaşam sürüleceğine, beklenmedik kimselerden duyulacak kötü sözler yüzünden moral bozukluğu yaşanacağına, hidayete ereceğine, eşi tarafından her zaman hürmet göreceğine, pişman olacağına tabir olunur.

Kahve falında arkadaşının elinde kına gördüyseniz:

  • İyiyi kötüden ayırmadan hareket etmeniz gerekiyor olabilir.

Kahve falında arkadaşının elinde kına görmek uzun zamandan beri yaşadığı musibetleri ve sıkıntıları üzerinden atacağına, onlara umut bağlayacağına fakat işlerinin istediği yönde ilerleme göstermeyeceğine delalettir.

Kahve falında arkadaşının ellerini kınalı görmek iyi bir iş hayatına sahip olacağına ve rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine, ettikleri duanın kabul olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eline ve ayağına kına yakmak rahatsızlıkların şifa bulacağına, maddi anlamda çok ileri gidileceğine, sorun yaratan kişilerle araya bir sınır çizileceğine inanılır.

Kahve falında eline kına yaktığını görmek keyfinin ve ağız tadının da yerine geleceğine, sıhhate ve saadete kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başkasının elini kınalı görmek elinde bulunan üç kuruşun bu kişi tarafından çalınacağına, sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, kişinin iş ve aşk hayatında karşılaşacağı olumlu gelişmelerin olacağına tabir olunur.

Kahve falında saçına ve eline kına yakmak kavgalı aile bireyleri ile aralarındaki suların durulacağına, büyük miktarda kazanç elde edileceğine alamet eder.

Kahve falında elini kına yakmak tüm yaşamını donanımlı kimse haline gelmek için harcamaktan geri durmayacağına, aile bireyleri ile ilgili olarak bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında ellerine kına görmek darlık görmeden, sağlıklı bir hayat sürüleceğine, şansının açılacağına, hayatına bereketin ve bolluğun geleceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir