AnaSayfa / Genel / Kahve falında elleri çirkin görmek

Kahve falında elleri çirkin görmek

Kahve falında elleri çirkin görmek ayrıca çok kötü olaylar yaşanacağına, özel hayatının renkleneceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, hayalini kurduğu şeyleri yapmaya başlayacağına, evli ise istediği ve arzu ettiği şeylere kavuşacağına, dualarının ve dileklerinin kabul olacağına, çalışmalarının hayal ettiği takdiri toplayacağına, işinin gücünün hal yoluna gireceğine, huzurlu bir kişiliğe sahip olacağına ve başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine, yaşadığı sürece insanlığa hizmet etmek için her türlü fırsatı değerlendireceğine, hiç olmadığı kadar rahat bir döneme gireceğine, sorunlarından ve dertlerinden kurtulacağına yorulur.

Kahve falında elleri çirkin gördüyseniz:

  • Belli anlaşma veya pazarlıklara ağırlık vermeniz durumunda maddi akış hızlanabilir veya kar elde edebilirsiniz.

Kahve falında elleri çirkin görmek hayalini kurduğu şeylerin ayağına geleceğine, arzu ettiği mutlu yuvaya sahip olacağına, maddi olarak büyük kazançlar elde edileceğine işarettir.

Kahve falında ellerini çirkin görmek işlerinde verimin artacağına, çevresinin hayırlı ve iyi kişilerle dolacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çirkin el görmek umutlarına, hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine, sevdikleri ile çok güzel bir hayat yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında birini olduğundan çirkin görmek sevgilisi ile aralarındaki mesafelerin ortadan kalkacağına, eline geçen bütün fırsatları işi konusunda değerlendireceğine yorulur.

Kahve falında arkadaşının çirkinleştiğini görmek enerjisini de, sermayesini de bu doğrultuda kullanacağına, kişinin muradına ereceğine ve yaşamak istediği herşeyi yaşama şansına nail olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çirkin insan görmek doğru adımlar atamayıp, isabetli kararlar vermeyişi nedeni ile maddi anlamda bir hayli zarara uğrayacağına, işlerinin yaver gideceğine ve kazancının çoğalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında başka birinin çirkinleştiğini görmek aile hayatının gün geçtikçe iyiye gideceğine, iyi geçim halindeki kişilerle arasının açılacağına, bütün aksiliklerin arka arkaya geleceğine işaret eder.

Kahve falında çirkin güvercin görmek sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına ve büyük kazanç elde edeceğine, yaşayacaklarının psikolojik olarak etkilenmesine ve kırılmasına neden olacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir