AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşının çirkinleştiğini görmek

Kahve falında arkadaşının çirkinleştiğini görmek

Kahve falında arkadaşının çirkinleştiğini görmek falı kapatan kişinin Kur’an ve Allah aşkıyla yanıp tutuşacağına, açların doyacağına, büyük sıkıntılar çekeceğine, işlerinde çok zor zamanlar geçireceğine, girdiği bütün işlerde hiç düşünmediği zorluklar ile karşılaşacağına, etrafındaki insanlardan gereken desteği göremeyeceğine, zorlukların bu sayede aşılacağına, yıllardan beri çok istediği ve arzuladığı şeylere kavuşacağına, önemli kişi haline geleceğine, büyük bir insan kalabalığına yardım edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında arkadaşının çirkinleştiğini gördüyseniz:

  • Çeşitli konulardaki farklı parçalar yerine oturmaya başlıyor.

Kahve falında erkek arkadaşını çirkin görmek sevdiği kişilerin uzun zamandan beri devam eden sorunlarının çözümü için yakın bir zaman içinde destek olacağına, hayatı baştan aşağı olumlu bir şekilde etkileyecek fırsatların elde edileceğine, bolluk ve bereketin artacağına delalettir.

Kahve falında arkadaşının çirkinleştiğini görmek yapılan hatalardan ders çıkarılacağına, yüzünün güleceğine, hayatının düzene gireceğine, başarılarının ve zaferlerinin artacağına rivayet eder.

Kahve falında çirkin bir gelinlik giymek üzüleceğine ve kırılacağına, üzüntüden ışığı sönmüş olan gözlerinin yeniden parlayacağına işarettir.

Kahve falında doğacak bebeğini çirkin görmek buna rağmen kazanç getireceğine, borçların kısa süre içinde ve sorun yaşanmadan ödeneceğine işaret eder.

Kahve falında fotoğrafta çirkin çıkmak şanssızlık yaşanacağına, başarısızlığa düşüleceğine, ancak daha sonra şansının yaver gitmesi ile çok rahat edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında burnunu çirkin görmek işlerin daha iyi bir hal alacağına, daha temkinli ve garantici olacağına tabir olunur.

Kahve falında sevdiğin insanı çirkin görmek bütün eksiklerinin ve sıkıntılarının da giderileceğine, umutsuzluğunun ortadan kalkacağına inanılır.

Kahve falında çirkin tırnak görmek kararlarına saygı duyulacağına, özellikle hasta insanlara el uzatıp, dertlerine derman arayacağına ve iyilik dolu kalbiyle övgü alıp, Allah’ın sevdiği kulları arasına gireceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir