AnaSayfa / Genel / Kahve falında ellerde çil görmek

Kahve falında ellerde çil görmek

Kahve falında ellerde çil görmek çok güzel haberler ile dönüleceğine, bu haberler sayesinde büyük kazanç getirecek bir işe yatırım yapılacağına, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, kırgın olduğu bir kişi ile barışacağına, kazançlı bir işle ilgili olarak bir adım atacağına, şans oyunlarından birini kazanacağına ve bu sayede cebine az da olsa bir miktar para gireceğine, işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine ve kendisinin dirayetli bir kişi olacağına, yolculuktan döndükten sonra büyük ve çok kazançlı işler gerçekleştirileceğine, sıkıntılı ve sorunlu dönemlerin biteceğine, sevilen kişilerden alınacak destek ve yardımlar sayesinde çok başarılı olunacağına, tüm umutlarını, neşesini ve huzurunu yitireceğine, yapılan bazı işlerin sıkıntılı bir duruma gireceğine, rakiplerin alt edileceğine, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, ortaklık kurulan bir kişi ile yeni çalışmalara imza atılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ellerde çil gördüyseniz:

  • Alışılmadık kaynaklar size ilham verebilir.

Kahve falında ellerde çil görmek sıkıntıların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, hayatı boyunca kısmetlerinin kapanmayacağına rivayet eder.

Kahve falında vücutta çil görmek arkadaş ve dostlardan mühim bir yardım alınacağına, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, yeni bir iş konusunda yakın bir arkadaşla ortaklık kurulacağına yorulur.

Kahve falında başkasının yüzünde çil görmek atacağı her adımla daha güzel ve daha mutlu günler yaşayacağına, büyük firmalar tarafından takip edilmeye başlayacağına, çok başarılı işler ortaya koymaya devam edeceğine rivayet eder.

Kahve falında çil çil altın görmek falı kapatan kişinin artık kaderinin yüzüne güleceğine, yaşamının kendi istediği şekilde ilerlemeye başlayacağına, çok sayıda borca gireceğine alamet eder.

Kahve falında vücudunda çil görmek maddi ve manevi olarak yıkılacağına, hak yolunda bir yaşam süreceğine inanılır.

Kahve falında çilli yumurta görmek ekmek parası kazanmak için alınteri döküleceğine ve hayırlı kişiler ile iş yapılacağına, hasret çekileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çilli horoz görmek maddi ve manevi olarak uğradığı zararı yavaş yavaş telafi edeceğine ve geçirdiği çok zor dönemlerden ötürü biraz da olsa yıpranmış olacağına, çalışmalarının kazanacağı başarı ile işadamlarının dikkatini çekeceğine, bu sayede iyi bir noktaya getirileceğine ve rahat, huzurlu ve mutlu bir hayata sahip olacağına işaret eder.

Kahve falında yüzü çillenmek elinin darlıktan kurtulacağına, işlerinin tam da istediği şekilde ilerleyeceğine, iş hayatında çok güzel çalışmalar gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir