AnaSayfa / Genel / Kahve falında çilli yumurta görmek

Kahve falında çilli yumurta görmek

Kahve falında çilli yumurta görmek feraha ereceğine, çok daha sakin ve aklıselim bir insan olacağına, kendisini kötü yola sürmek ve kendisinden farklı şekillerde yararlanmak isteyen kötü kişilerden uzak duracağına ve daha huzurlu bir hayat süreceğine, sorunların tatlıya bağlanacağına, sorunların hallolacağına, başarıya giden yolların açılacağına, kısmetin artacağına ve şansın döneceğine, hayatın kendisine şans ve kısmet getireceğine, karşısına uğur getirecek olan kişileri çıkaracağına, çaresiz hallere düşeceğine, olaylı günler geçireceğine, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına, cömert ve iyi niyetli kişilerle karşılaşacağına, hayırlı ve iyi kalpli bir kısmet ile dünyaevine girileceğine delalettir.

Kahve falında çilli yumurta gördüyseniz:

  • Bilgi toplamanın faydasını görebilirsiniz.

Kahve falında çilli yumurta görmek çok büyük üzüntü ve stres yaşayacağına, ağzının tadının kaçması ile beraber keyifsiz günlere gireceğine yorulur.

Kahve falında ellerde çil görmek büyük maddi ve manevi zararlara sebep olacağına, bir elinin yağda bir elinin balda olacağı bir hayatı olacağına, geçim sıkıntısının ve para derdinin olmayacağına, hiçbir zaman yokluk içine düşmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında başkasının yüzünde çil görmek çok üst mevkilerde bazı kademelere terfi edileceğine, maddi olarak çok büyük imkânlara sahip olacağına, sevdikleriyle arasının açılacağına ve sıkıntı çekeceğine tabir olunur.

Kahve falında çilli yüz görmek büyük başarı kazanacağına inandığı işlerle ilgileneceğine, hayırlı bir işe iştirak edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çilli erkek görmek sağlık sorunlarının ve borçlarının biteceğine, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin artacağına, çok başarılı olacağına, işlerinin hızlı bir şekilde düzeleceğine tabir olunur.

Kahve falında arkadaşının yüzünde çil görmek işlerinin yoluna gireceğine ve yeni kısmetlerinin olacağına, kazanılan paranın yeni bir ev almak ya da iş kurmak için kullanılacağına işarettir.

Kahve falında birini çilli görmek zor günler geçireceğine, manevi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşeceğine, kendisine büyük bir zarar verecek bir adım atacağına, işinde aranan biri haline geleceğine işaret eder.

Kahve falında çilli horoz görmek edilen yardımlar ve yapılan hayırlar sayesinde geceleri başın yastığa vicdanen rahat olarak konulacağına, kazanç elde edeceğine, adından söz ettirecek adımlar atacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir