AnaSayfa / Genel / Kahve falında elişi kağıdı görmek

Kahve falında elişi kağıdı görmek

Kahve falında elişi kağıdı görmek sevdiği bazı kişileri kıracağına, dünyanın nimetlerinden de daha fazla faydalanabileceğine, hak yolunda hayır işleri yapacağına, doğruluktan ayrılmayacağına, helal olmayana göz dikmeyeceğine, hayattan hiç zevk alamaz olacağına, her türlü olasılığa karşı hazırlıklı olmasından ötürü zarar görmeden bu süreci atlatacağına, yaşama sevincine kavuşacağına, layık olduklarına sahip olacağına, kişinin parasını çarçur etmesi yüzünden de günden güne borçlu bir hayat süreceğine işaret eder.

Kahve falında elişi kağıdı gördüyseniz:

  • Yaptıklarınız veya sunduklarınız bazı kişilerin hakkınızdaki düşüncelerini değiştirebilir.

Kahve falında birinin elinde beyaz kağıt görmek çeşitli dedikoduların ortasında kalınacağına, yuva kurmak için yapılan bir hamlenin boşa gideceğine, mevki makam sahibi olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında elişi kağıdı görmek kapanan kapıların açılacağına, sevinçli ve güzel günler yaşanacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine, attığı adımların geleceğini şekillendireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında elinde kağıt görmek emeklerinin karşılığını almaya nail olacağına, talihsiz bir durumla karşı karşıya kalınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında elinde yazılı kağıt görmek ruhunu ve bedenini dinlendireceğine, birçok iş fırsatı yakalanacağına, bol kazanç getirecek bir işe girileceğine alamet eder.

Kahve falında birinin elinde kağıt görmek hiç beklemediği kişilerden ihanet göreceğine, yeni arkadaşlıklar kurulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında elinde beyaz kağıt görmek haksızlıklara da karşı geleceğine, aile bireyleri ile rahat bir ömür sürüleceğine alamet eder.

Kahve falında kağıt para eline almak ahiret hayatını hiçbir zaman unutmayacağına ve variyeti ne oranda artarsa o kadar sadaka ve zekât vereceğine, zor zamanların ve problemlerin geride kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında elinde kağıt para görmek bir rahat yüzü görmeyeceğine, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir