AnaSayfa / Genel / Kahve falında elinde kağıt görmek

Kahve falında elinde kağıt görmek

Kahve falında elinde kağıt görmek kişinin fena halde yanılacağına, yıllar boyunca bolluk ve bereket içinde yaşanacağına, sorunların yakında son bulacağına, iş hayatı ile ilgili olarak atılan adımların başka kişilerin dikkatini çekeceğine, fakir ise açılacak şansı ve artacak geliri ile beraber daha refah içinde bir hayata kavuşacağına, yakaladığı bütün fırsatların boş çıkacağına, hanesine bir güneş gibi doğacak bir müjde alacağına, kazaya ve belaya çok yaklaşacağına, kıskançlık besleyen bir kişi yüzünden tatsızlık yaşanacağına, binbir türlü zahmet çektiği bir işte başına gelen kötü olayların kısa süre içinde düzeleceğine rivayet eder.

Kahve falında elinde kağıt gördüyseniz:

  • Yeteneklerinize güvenin, işleri kendi başınıza halledebilirsiniz.

Kahve falında elinde kağıt görmek başarısının düşmesi nedeniyle kazancının da düşeceğine, büyük başarılar kazanacağına, insanlar arasında çok büyük saygı göreceğine inanılır.

Kahve falında elinde beyaz kağıt görmek çok büyük sorunlar yaşayıp yakın bir zaman içerisinde çok rahatsız durumlar ile karşı karşıya kalacağına, kırgınlıkların ve küskünlüklerin aşılacağına tabir olunur.

Kahve falında kağıt para eline almak kendisi gibi ailesinin kalkınmasına da öncelik vereceğine, ister istemez başının belaya gireceğine, çok büyük sorunlar yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eşinin elinde kağıt para görmek eksik olan yanının tamamlayacağına ya da kendisini yetersiz gördüğü bir konuda geliştireceğine, kırgınlıkların ve küslüklerin sona ereceğine işaret eder.

Kahve falında birinin elinde kağıt görmek insanların gönlünü ve sevgisini kazanacağına, itibar edineceğine, aklını karıştıracağına ve kendisini kararsız ve belirsiz hallere getireceğine yorulur.

Kahve falında ölünün elinde beyaz kağıt görmek doktordan doktora koşturacağına, deyim yerindeyse kıpır kıpır olacağına tabir olunur.

Kahve falında birinin elinde beyaz kağıt görmek hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, ancak daha sonra sorunların aşılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında elinde kağıt para görmek acıların ve gözyaşının dineceğine, hiçbir sıkıntısının uzun sürmeyeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir