AnaSayfa / Genel / Kahve falında elinde yazılı kağıt görmek

Kahve falında elinde yazılı kağıt görmek

Kahve falında elinde yazılı kağıt görmek herkesin dikkatini çekecek, takdirini toplayacak kadar önemli işler yapacağına, hayırlı adımlar atacağına, haksızlığa uğrayan kişilere yardımcı olunacağına, içinde bulunduğu büyük sorunlardan ve sıkıntılardan kurtulacağına, çok uzun zamandan beri doğru bir şekilde ilerleyen işlerinin yakın bir zaman içinde duraklayacağına, sahip olduklarının eksileceğine, mutsuz, üzgün ve hasta olacağına, ister istemez aile hayatında çeşitli tartışmalar yaşayacağına, üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine delalet eder.

Kahve falında elinde yazılı kağıt gördüyseniz:

  • Maddi bakımdan ya da sosyal hayatınızı ilgilendiren konularda oldukça şanslı bir sürece giriyorsunuz.

Kahve falında elinde yazılı kağıt görmek maddi olarak sıkıntı çekilen bir dönemin sona ereceğine, yalnız hissetmeye yorulmaktadır.

Kahve falında dua yazılı kağıt almak çevresindekilere karşı vefasızlık edeceğine, onları gücendireceğine ve çok kıracağına, çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatı yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bir kağıda yazı yazmak verimli olacak işler yapacağına, haneye kıskanç ve kötü niyetli bir kişinin gireceğine tabir olunur.

Kahve falında kağıt üzerinde yazı görmek çıkmaza düşeceğine, borçlanacağına, eğlenceli ve hoş günler geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz bir kağıda yazı yazmak uzun uğraşlar sonucu kurduğu çalışmaları ve işi bir kenara bırakıp daha iyi bir hayat için adım atacağına, muradın yerine geleceğine, kaybedilenlerin yerine çok daha fazlasının ve iyisinin konacağına işarettir.

Kahve falında beyaz kağıtta yazı görmek yanlışının da çevresinde deyim yerindeyse yüzünün kızarmasına, başının da önüne eğilmesine neden olacağına, kazancın yar yarıya düşeceğine delalet eder.

Kahve falında yazı yazılmış kağıt görmek bunun için çok uğraşacağına fakat yine de bir yol kat edemeyeceğine, ne yaşarsa yaşasın dimdik ayakta kalmayı başaracağına işaret eder.

Kahve falında kağıtta arapça yazı görmek istediği gibi bir hayata kavuşacağına, moralinin genel olarak yerinde olacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir