AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının dişini çekmek

Kahve falında başkasının dişini çekmek

Kahve falında başkasının dişini çekmek yeni bir eve sahip olacağına ve bol kazançlı bir işe gireceğine, yaşam enerjisi ile dolacağına, müjdeli haberler alacağına, olumlu, güzel ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, rahat edeceğine, sevdiği kişiler ile büyük bir rahatlık yaşayacağına ve uzun zamandan beri çok istediği bir işe gireceğine, özellikle bir yakının sunduğu ortaklıkla beraber ticarete atılarak başarı elde edeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, maddi zarara uğrayacağına, geçim sıkıntısı çekeceğine, eğer herhangi bir şekilde içinde bulunduğu durumdan kurtulamazsa maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine ve kötü kişiler ile muhatap olmak zorunda kalacağına, alacağı bazı haberler ile sorunlarından hızlı bir şekilde kurtulacağına, el attığı işlerde çok büyük başarılar kazanacağına, çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok ses getiren biri olacağına ve rahat ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında başkasının dişini çekmek gördüyseniz:

  • İlerlemek istediğiniz alanlarda gerçekçi davranarak maliyetleri kısma şansınız olabilir.

Kahve falında annenin dişini çekmek bol kazanç ve rızık elde edeceğine, doğru, büyük ve önemli yatırımlar yapacağına, içine düştüğü kötü durumlardan kısa zamanda kurtulacağına işarettir.

Kahve falında ön dişini çekmek zarara giren bir işte çok büyük bir kara girileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, ancak daha sonra atılacak adımlar sayesinde çıkacak olan yeni fırsatlar değerlendirilmesi ile çok büyük kazançlar elde edileceğine ve iş hayatında daha büyük adımlar atmak için çok büyük bir özgüvene kavuşulacağına işarettir.

Kahve falında kendi dişini çekmek hayatın yoluna gireceğine, işlerin açılacağına, ev alımı ile ilgili olarak gireceği bir işte kendisini kandırmaya çalışan bir kişi ile tartışmaya gireceğine, uzun bir süre bu durumla uğraşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kök dişini çekmek kendisinin de bundan çok memnun olacağına ve olumlu şekilde etkileneceğine, girdiği bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında çürük dişi çekmek terfi alamayacağına, yaşadığı sorunlardan ötürü aile hayatında huzursuzluğun başgöstereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ön dişi çekmek sıkıntılarından kurtulup iş hayatı içinde çok büyük başarılar kazanarak adından çok söz ettireceğine, karşılaşılan kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon sağlayacağına ve sorunların aşılması konusunda yardım edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında alt dişini çekmek hayırlı kişiler ile çok güzel bir ortaklık kurulacağına, hayırlı, kişiyi çok seven ve ömür boyu üzerine titreyen bir kısmetle karşılaşıp, herkesin hayranlık duyacağı bir düğünle dünya evine girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında üst arka dişini çekmek yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına, hiçbir riske ve engele takılmadan ve maddi kayba uğramadan, kazanç beklediği işte hayırlısıyla ilerleyeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir