AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendi kendinin dişini çekmek

Kahve falında kendi kendinin dişini çekmek

Kahve falında kendi kendinin dişini çekmek bir sebeple çok üzüntü duyulacağına, ele geçen kazancın kısa süre içinde biteceğine, maddi konularda hiç olmadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, attığı yanlış adımlar nedeniyle bir takım borç altına imza atacağına, fal sahibinin başının sıkışması ile ailesinden yardım alacağına, rahatının, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, güzel, sürpriz ve müjdeli gelişmeler yaşayacağına, kıskançlık ve düşmanlık yapan bir kişi yüzünden iş hayatında zor bir duruma düşüleceğine ancak daha sonra sıkıntıların ortadan kalkacağına, fal sahibinin de bu durumun bir parçası olacağına ve insanların mutluluğunu paylaşıp, onları tebrik edeceğine işarettir.

Kahve falında kendi kendinin dişini çekmek gördüyseniz:

  • Bir ilişkiden çok şey beklemek gibi bir huyunuz var.

Kahve falında kök dişini çekmek işlerin çok büyük bir aksama yaşayacağına, kendi işini kuracağına rivayet eder.

Kahve falında elinle kendi dişini çekmek insanlar tarafından onaylanmayan ve gençlere kötü örnek oluşturacak işlere gireceğine ve kötü bir kişi olup herkesi korkutarak para kazanacağına, yalandan uzak durup, ruhsal korkularından da arınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında başkasının dişini çekmek geçiminin kolaylaşacağına, canla başla çalışacağına rivayet eder.

Kahve falında yirmilik dişi çekmek tükettiği nefes ve para ile kalacağına bu nedenle de hayal kırıklığı yaşayıp, üzüleceğine, yürek yakan biri haline geleceğine işaret eder.

Kahve falında ağrıyan dişi çekmek manevi olarak tüm mukaddes değerlere sahip çıkarak hareket edeceğine, eşler arasında bir soğukluk olacağına delalet eder.

Kahve falında köpek dişi çekmek herkes tarafından takip edilen ve kıymet gören bir kişi olunacağına, aile içinde yaşanan tatsızlıkların sona ermesi için çalışılacağına, rahat bir hayata sahip olunacağına, dertlerin biteceğine, onların bilgilerinden faydalanmak için savaşacağına, onların hikmetli kişiliklerinden de feyz almak için mücadele vereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kendi azı dişini çekmek rahat edeceği bir döneme gireceğine, kötü düşünceli bir kişinin tüm çabalarına rağmen büyük bir işte başarılı sonuçlar alacağına, hayatında meydana gelecek güzel gelişmeler sayesinde huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında annenin dişini çekmek kişinin içinde bulunduğu sıkıntıdan kendisini kurtaracak hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, kısa süre içinde hayatını kaybedeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir