AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının uzadığını görmek

Kahve falında başkasının uzadığını görmek

Kahve falında başkasının uzadığını görmek zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına ve dertlerinin bitmesiyle kuş gibi hafifleyeceğine, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına ve kendisini büyük bir üzüntüye karışmış olarak göreceğine, şansın ve kısmetin açık olacağına, hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine hem de ailesini mutlu edeceğine, karşısına hayırlı, zengin, anlayışlı bir kısmet çıkacağına, hidayete ermeyi de başaracağına, ruhunun ve bedeninin iyileşeceğine, herkesin dikkatini çekecek, takdirini toplayacak kadar önemli işler yapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında başkasının uzadığını gördüyseniz:

  • Kendinizi sınırlamamalı, gücünüzün yettiği yere kadar devam etmelisiniz.

Kahve falında saçının uzadığını görmek uyumsuz bir kişi ile kurulan bir ortaklık yüzünden gereksiz bir stres altına girileceğine ve üzüntü durulacağına, moralinin ve neşesinin yerine geleceğine delalet eder.

Kahve falında başkasının boyunun uzadığını görmek sevindirici olaylar yaşayacağına, gönül işlerinden yana çok kısmetli olacağına ve şansın yaver gideceğine, bekarsa evleneceğine, evliyse eşiyle arasındaki anlaşmazlıkları çözerek daha sağlıklı bir aile hayatına kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında saçlarının çok uzadığını görmek düşülmüş olan zor bir durumdan çok rahat bir şekilde çıkılacağına ve istendiği gibi hareket ederek çok büyük kazanç elde edileceğine, hasretliğin biteceğine delalet eder.

Kahve falında tırnaklarının uzadığını görmek girilen tüm işlerin hayırlı rızklar getireceğine, büyük bir üne sahip olunacağına işaret eder.

Kahve falında uzadığını görmek eşiyle arasında soruna sebep olacak davranışlarda bulunacağına, sorunlarını çözdükten sonra iş hayatında çok büyük ve çok kazanç getirecek atılımlar yapacağına tabir olunur.

Kahve falında eşinin saçının uzadığını görmek ortaya çıkan sıkıntılardan kurtulacağına, hedeflerine başarıyla ilerleyeceğine, dualarının ve tövbelerinin kabul olacağına alamet eder.

Kahve falında kılın uzadığını görmek hayatının en güzel günlerini geçireceğine, fal sahibinin istediği gibi bir işe kavuşacağına ve sorunlarının üstesinden hızlı bir şekilde geleceğine delalettir.

Kahve falında sevgilinin boyunun uzadığını görmek ekmek bulamayacağına, diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir