AnaSayfa / Genel / Kahve falında annesini yılan soktuğunu görmek

Kahve falında annesini yılan soktuğunu görmek

Kahve falında annesini yılan soktuğunu görmek kendisini üzen ve kıran şeylerden uzaklaşacağına, sıkıntılarını çok kısa süre içinde üzerinden atacağına, buna rağmen içinde barındırdığı pişmanlık yüzünden kendisini hiç affetmeyeceğine, zorluklarla boğuşulacağına, kötü ya da yetersiz işlerin altına imzasını atmayacağına, yaşama hevesinden olacağına, endişe ettiği konuların teker teker çözüme kavuşacağına, hayırlı bir kısmet ile tanışıp bir ilişkiye başlayacağına, çok iyi ve sağlam dostluklar kurup birlikte çeşitli işlere girişeceğine, sorunların tez zamanda çözüm bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında annesini yılan soktuğunu gördüyseniz:

  • Sosyal planlar endişlerinizi gidermenize veya bazı projelerinizin olumlu sonuçlanmasına da yardım edebilir.

Kahve falında annenin yılan öldürdüğünü görmek gelişmelerin olacağına, bazen umutlarını yitireceğine, rızkının genişlemesine ve kazancının artmasına vesile olacak işlere gireceğine, helal ve makbul olan dünya mallarına sahip olacağına rivayet eder.

Kahve falında annenin elinde yılan görmek kardeşleri ile tartışmasından dolayı canının sıkılacağına bazı uğursuzluklarla uğraşmak zorunda kalacağına, hayallerini sürekli erteleyeceğine, bir sıkıntıya girmeye alamet etmektedir.

Kahve falında annesini yılan soktuğunu görmek kendisini örnek alan bazı kişilerin daha fazla cesaretleneceğine, işlerinin yolunda gideceğine, ödemelerinin düzenli olarak gerçekleştirileceğine, belli bir refah düzeyinin ve yaşam kalitesinin olacağına delalettir.

Kahve falında anne ve yılan görmek bir sebeple neredeyse yıkılacağına, hayata küsecek duruma geleceğine, yaradanın kulunun yalvarışına kulak vereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sevgilinin annesine sarılmak hiçbir eksiğinin olmayacağına, hayatının kolaylık, güzellik, huzur, bolluk ve bereket içinde geçeceğine, çok büyük zarar edeceğine ve bu zararı kapatmak için daha çok çalışmak zorunda kalacağına işarettir.

Kahve falında annemi kanser görmek kişinin memuriyet makamında yüksek mertebelere ulaşacağına, ahlakından vazgeçmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında anneyi hamile görmek sağlığının, huzurunun ve neşesinin yerinde olacağına, evliliğinin başarılı şekilde yürüyeceğine, başka kişilere iş olanağı sağlayacak bir projeye girileceğine işaret eder.

Kahve falında ölmüş annesini tekrar öldüğünü görmek başarısının ve mutluluğunun önüne geçen kişilerin, olguların ya da durumların da tehlike olmaktan çıkacağına, kötü kişilerin kendisinden ve ailesinden uzak duracağına ve yakın zamanda hiç görmediği kadar kazanç elde edeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir