AnaSayfa / Genel / Kahve falında anne ve yılan görmek

Kahve falında anne ve yılan görmek

Kahve falında anne ve yılan görmek kendisine hayır ve uğur getirecek adımlar atacağına, umutlarına, hayallerine kavuşacağına, her zaman aynı sonucu veren bir durumun bu sefer yapılan hesaplama hatalarından dolayı farklı bir sonuç vereceğine ve bunun da iş hayatında çok kötü ve çok üzücü olaylara sebep olacağına, falı kapatan kişinin varını yoğunu kaybedeceğine, rahatının, konforunun ve lüksünün de baki kalacağına, herkes tarafından takdir edilen ve sevilen biri olacağına, maddi anlamda büyük bir kazanca ulaşılacağına, eline geçecek muhteşem fırsatları iyi kullanamayacağına ve bir daha da bu fırsatları hayatı boyunca elde edemeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında anne ve yılan gördüyseniz:

  • Eşiniz veya sevgilinizle bazı görüş ayrılığınız olabilir.

Kahve falında annenin elinde yılan görmek bolluk getirecek bir döneme girileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, bahtın açılacağına işaret eder.

Kahve falında annenin yılan öldürdüğünü görmek kalbini kırdığı, hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine, çekilen sıkıntıların son bulacağına delalet eder.

Kahve falında annesini yılan soktuğunu görmek hayali kurulan herşeye sahip olunacağına, doğru yatırımlar ile maddi olanakların daha iyi hale getirileceğine delalettir.

Kahve falında anne ve yılan görmek itibarını geri kazanacağına, geçiminin ve hayatının kolaylaşacağına rivayet eder.

Kahve falında annesine su vermek yapılan bu hamleden ötürü iş ve aile hayatındaki kişilerden ağır eleştiriler geleceğine, sağlıkla ilgili olarak yaşanan bir sorunun ortadan kalkacağına ve aile bireyleri ile birlikte uzun zamandan beri istenen bir işe girileceğine işarettir.

Kahve falında babanın anneyi dövdüğünü görmek aile hayatında çok sıkıntı çekeceğine, ailesinin de koyacağı sermaye ile kendi iş yerini açacağına yorulur.

Kahve falında anne ve kayınvalide görmek geçecek güzel bir ömre, atılacak adımlar sayesinde işlerin kısa süre içinde daha da büyüyeceğine inanılır.

Kahve falında ölmüş anneye para vermek ancak yakın bir zaman içinde iş hayatında ve aile hayatında çok güzel gelişmelerle karşılaşacağına ve ilerleyen dönemlerde çok daha iyi bir duruma geleceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının çok daha büyüyeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir