AnaSayfa / Genel / Kahve falında ellerinin çatladığını görmek

Kahve falında ellerinin çatladığını görmek

Kahve falında ellerinin çatladığını görmek neşesinin ve ağız tadının yerinde olacağına, sorunlarını teker teker aşacağına, anlaşmazlıkların biteceğine, neşe içinde olacağına, aile hayatı ile ilgili bazı musibetlerle karşılaşacağına, hem maddi hem manevi olarak büyük zorluklar yaşayacağına, iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine, çok büyük ve kötü durumlardan zarar görmeden çıkacağına, hidayete ermeyi de başaracağına, bir sebeple yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına işarettir.

Kahve falında ellerinin çatladığını gördüyseniz:

  • Tüm gerçekleri bilmeden bazı tezler geliştirmek doğru olmayabilir.

Kahve falında ellerinin çatladığını görmek karlı yatırımlarının uzun vadede kendisine büyük kolaylık sağlayacağına, huzur, bolluk ve bereket geçireceğine, istediği bir mevkiye terfi ettirileceğine işarettir.

Kahve falında elinin çatladığını görmek içinde bulunduğu kötü durumu ortadan kaldırmak ve kendisini rahat ettirmek için gereken bilgileri almış ve kararları vermiş olarak işinin başına geçeceğine, çok sayıda borca gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında evin duvarlarının çatladığını görmek çok iyi çalışmalar gerçekleştirerek insanları şaşırtacağına, sevabı bol olan yaşamında dara düşmeden, sürekli dua alarak yaşayacağına inanılır.

Kahve falında yerin çatladığını görmek aile içinde neşeli ve keyifli günlerin başlayacağına, büyük anlaşmazlıklar yaşayacağına inanılır.

Kahve falında binanın çatladığını görmek işlerin kapanacağına, kötü niyetli kişilerle pazarlığa oturulacağına, bütün emeklerin heba olacağına ve eğitimle ilgili olarak yapılan yatırımların zarar getireceğine, sevinç gözyaşları döküleceğine, yorgunluğun atılacağı ve yeni iş fikirleri ile dönüleceği bir tatile çıkılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ön dişin çatladığını görmek yakın bir zaman içinde evlat sahibi olunacağına ve yardım isteyen bir kişiye yardım edileceğine, çektiği acıların ve zorlukların son bulacağına, yaşamının kusursuz denecek kadar eksiksiz hale geleceğine delalettir.

Kahve falında kulağının çatladığını görmek kariyerinde şimdiye kadar hiç yapamadığı kadar büyük bir sıçrama yapacağına, epeydir ödenemeyen borçların kısa süre içinde kolayca ödeneceğine, bu sayede uykusuz geçen gecelerin sona ereceğine, sevilen kişileri mutlu edecek bir haber alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında alyansının çatladığını görmek ahlaksız ve kendisine güvenilemeyecek bir akrabaya, atılım yapmaya hazırlandığı işlerini hatta kariyerini yeniden gözden geçirmek zorunda kalacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir