AnaSayfa / Genel / Kahve falında kocasına sarılmak

Kahve falında kocasına sarılmak

Kahve falında kocasına sarılmak iyi huylu olması sayesinde herkes tarafından sevileceğine, epey bir zamandan beri uzakta olan ve çok büyük bir özlem duyulan kişinin yakında döneceğine, sevdiği kişiler ile hiç yaşamadığı kadar mutlu olacağına, sevinç dolu haberler alacağına, bu haberler doğrultusunda gireceği bir iş sayesinde çok büyük çalışmalar ortaya koyacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, çok istediği ve hayal ettiği şeylere büyük bir azim göstermesi sayesinde kavuşacağına ve aile hayatını da eski haline döndüreceğine, tez zamanda duyulacak hayırlı bir habere, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, verilen emeklerin kısa süre içinde getiri sağlamak yerine zarar vereceğine, rahatlığa ve ferahlığa kavuşturacak insanların bulunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kocasına sarılmak gördüyseniz:

  • Belli konular belli bir ilerleme süreci içinde gelişme göstereceğe benziyor.

Kahve falında kocasına sarılmak sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına, hayalleri kurulan eve kavuşulacağına ve zorlukların üstesinden gelineceğine, herhangi bir suç ile suçlanan kişinin, bu durumdan kurtulacağına ve aile hayatı ve sosyal hayat içerisinde uzun zamandan beri yaşanan tartışma ve sürtüşmelerin çok yakın bir zaman içerisinde aile büyüklerinin araya girmesi ile biteceğine tabir olunur.

Kahve falında kocaya sarılmak kendisine çok faydası dokunacak bilgilere ulaşacağına, yolculuk sırasında çok büyük gelişmeler yaşayacağına ve yolculuktan döndükten sonra iş hayatına farklı boyuttan bakacağına ve bu sayede neredeyse kimsenin aklına gelmeyecek çalışmalar gerçekleştireceğine rivayet eder.

Kahve falında kocasıyla sarıldığını görmek yoksul için zenginliğe, yapılacak başarılı işlerle çok büyük bir şöhrete sahip olunacağına, düşmanların çok üzüleceğine delalet eder.

Kahve falında ölmüş kocasına sarılmak üzüleceğine ve hastalanacağına, kendisi gibi düşünen ve dürüstlüğü ile çevresinde ün yapmış bir kişi ile bir ortaklık kuracağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölmüş kocaya sarılmak çok hareketli ve heyecanlı günler yaşayacağına, içine düşeceği sıkıntılardan kurtulması ve rahat bir nefes alması için destek olacağına, yaşadığı sıkıntıları bölüşeceğine tabir olunur.

Kahve falında ölen kocasına sarılmak çevresindeki kişilerin de mutlu olmaları için çaba göstereceğine ve özellikle hatalara karşı çok fazla müsamahalı davranmayacağına, maddi olarak zorluk çekileceğine, kardeşler arasında sürtüşmeler yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kocayla sarılmak hayatının güllük gülistanlık geçeceğine, makbul olan mallardan alın terinin ve emeklerinin karşılığında hak ettiği şekilde nasipleneceğine delalettir.

Kahve falında ölen kocaya sarılmak Allah’ın kendisine tabiri caizse yürü ya kulum demesi ile alıp yürüyeceğine, birçok kavga ve sorunla karşılaşacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir